Stutteri Volstrup

Stutteri Volstrup

31. December 2021

I dag går året på hæld. Når vi ser tilbage på 2021, gør vi det med glæde! For på mange måder, har året alligevel været et fantastisk og næsten normalt år – på trods af ”andre” omstændigheder… Der er sket rigtig mange gode ting på stutteriet og på konkurrencebanerne.

På flere fronter har vores avl vist sig fra sin bedste side.

På hingstesiden blev Gadgaards Convoy (Volstrups Cash x Godsend du Reverdy) avlsgodkendt. Senere bestod han materialeprøven. Kæmpe stort tillykke til Gadgaards for det flotte avlsarbejde! Vi glæder os sådan til at følge ham og se hans flotte afkom!

Volstrups Cash blev udnævnt til elitehingst og har fået nogle flotte placeringer, bl.a. blev Martin Knudsen og Volstrups Cash nr. 6 i CSIO3* klassen i Drammen.

Bonaparte Z havde et rigtigt godt stævneår, sammen med sin faste rytter Astrid Svenstrup. De blev bl.a. samlet nr. 4 (de fik en anden plads i 2. kvalifikation og finalen) ved U25 udendørs DM i august i Sommersted og dælme også nr. 4 ved indendørs senior DM i Sønderborg. Derudover har de sprunget sig til adskillige placeringer.

Bonaparte Z

Bonaparte Z og Astrid Svenstrup

Der er også sket en del for vores afkom!

Volstrups Cashco (Volstrups Cash x Corlando), blev nr. 2 ved Egnethedstesten i Billund med 825 point, og er derved udtaget til Unghestechampionatet i Herning!

Et par timer øst for Santa Cruz i Californien gør Volstrups Cody og Eliza Broz det super godt. Han er nu ejet af Cassie Belmont. Vores gode gamle globetrotter gør sig stadig gældende og vinder ofte 140-145 klasserne equipagen går. Her hjemme er han ej forglemt! Volstrups Cody blev tildelt en Opdrættermedalje i sølv fra DV, for flotte.

Det nyeste skud på stammen, Volstrups Conwoy (Congstar x Corlando), var til forbesigtigelse på Vilhelmsborg og blev udtaget til Hingstekåringen i Herning! Vi glæder os helt vildt til ENDNU en gang at fremstille en hjemmeavlethingst til Hingestekåringen!

Volstrups Conwoy

Næste skud på stammen af hjemmeavlet hingst

Vores avlshoppe Volstrups Corlanda (Corlando x Calato) fik tilkendt elitestatus. Hun er bl.a. mor til BRDH Volstrups Cashiopaja, RDH Volstrups Caisa og førnævnte Volstrups Cashco og Volstrups Conwoy.

Gadgaards Carì (Volstrups Cash x Godsend du Reverdy) blliver også lige fremhævet. Hun fik til Egnethedstesten her 800 point, og er så også udtaget til Unghestechampionatet i Herning! Gadgaards Carì deltog også i finalen ved Springchampionatet i Billund og fik 8,3 i udtagelsen.

Bonaparte Z

Medaljehøst for Bonaparte Z og Astrid Svenstrup

Nu glæder vi os til foråret, hvor alle de små skønne føller kommer til verden.

Vi venter selv:

  • På Volstrups Corlanda venter vi et føl efter Volstrups Cash
  • På Volstrups Corona venter vi et føl efter Bonaparte Z
  • På Volstrups Corline venter vi et føl efter Holsteinerhingsten Chezarro (Casall x Conteur)
  • På Volstrups Kolibri (Loveless x Coriander) venter vi et føl efter Fløjhingsten Vigado (Vigo D’Arsouilles x Qui Vados I)

Vi er så glade for samarbejdet med Martin og Astrid. Det er altid en fornøjelse. Tusinde tak for jer! Også en stor tak til Pernille Tange fra Stald Tange, for hendes rolige tilgang til at tilride ungheste.

Fra alle os til alle jer, vi ønsker jer et dejligt nytår med jeres kære og forhåbentligt et meget bedre 2022. Vi håber at vi ses ude på springbanerne!

Skal du have fremgang i avlen, så vælg en Volstruphingst til tavlen!

Godt nytår!

Til
toppen