Stutteri Volstrup

Hingstekåring i Herning 2015

Nu da støvet er lagt efter Herning, kan vi se tilbage på nogle super dejlige dage, sammen med en masse hyggelige mennesker. Der er blevet snakket, grinet og hygget til den store guldmedalje. Specielt i stalden og på campingområdet er snakken gået.

Snakken går i stalden Snakken går i stalden

Snakken går i stalden

Tre Volstrup heste på stribe

Tre Volstrup heste på stribe

Snakken går i stalden

Snakken går i stalden

De tre Volstrup heste gjorde en god figur. Den unge Volstrups Casillias. Far Volstrups Casillas var lidt trykket over situationen. Det var første gang, han sov hjemmefra. Han var noget spændt. Ham skal vi nok se mere til, når han får mere erfaring. Han blev redet af sin ejer og Rytter Mille Bisgård, Helsingør.

Mille Bisgaard og Volstrups Casilias

Volstrups Casilias til Hingstekåring

Volstrups Cody (Far Carlos DZ, MF Corlando), gik 140 klasser, med sin rytter og ejer Mille Bisgård, Helsingør. Det gjorde han i rigtig god stil. Det ser så legende let ud, når han springer. Desværre havde de en pillebom i 2 klasser.

Mille Bisgaard og Volstrups Cody Mille Bisgaard og Volstrups Cody

Mille Bisgaard og Volstrups Cody

Volstrups Cash deltog i Youngster klassen med en ærgerlig pillebom på sidste forhindring i omspringningen. Derudover gik han sin anden MA til gallashowet fredag aften. her var Sofie Bøgelund tillige klædt ud som isprinsesse. Cash var udstyret med glimmer og tyl, efter alle kunstens regler. Det så flot ud. Her var der også en ærgerlig pillebom. Sidste klasse var Youngster finalen, hvor Cash fik en pladsering. Han springer som altid meget kraftfuldt, med stort overblik og en super god kapacitet. Redet super af Sofie. Nu ser vi blot frem til bedæknings sæsonen sammen med Cash.

Sofie Bøgelund og Volstrups Cash

Sofie Bøgelund og Volstrups Cash

Sofie Bøgelund og Volstrups Cash

Sofie Bøgelund og Volstrups Cash

En træt Cash

En træt Cash

Til
toppen