Stutteri Volstrup

Om stutteriet

Stutteriet drives af Pia og Henning og vores børn Julie og Simon. Vi er heldige at dele interessen for heste.

Vi ser det som en tillidssag, når hoppeejere kommer til os, og bestræber os på at få alle hopper ifol, også dem hvor det ikke lige lykkes første gang. Hoppers cyklus er individuel og har ofte med at falde uden for åbningstid og transportfirmaernes forsendelsestidspunkt, men på Stutteri Volstrup står vi altid til rådighed, og især i bedækningssæsonen står vi klar til at hjælpe vores kunder. Det er jer, vi lever af! Og det har vi ikke glemt.

Familien på Stutteri Volstrup

Familien på Stutteri Volstrup, dog mangler Simon.

30 års avl

Vores heste er mere end 30 års avl. Således er Volstrups Cash Line (Volstrups Cash x Con Cosmos) 6. generation af egne heste på Stutteri Volstrup.

Hingsten Sidney er således stamfader til næsten alle vores heste og hoppen Line (Leonardo II x Luxemburg) kan næsten regnes for stammoder.

Sidney DH 412 (Silvester x Cor de la Bryère)

Sidney DH 412 (Silvester x Cor de la Bryère)

Internationale hingste

Vi holder løbende øje med hvad der gør sig gældende i udlandet og er i tæt dialog med vores samarbejdspartnere. Derved kan vi hvert år tilbyde nye spændende hingste. Senest i 2018 har vi stillet til Hingstekåring med Con Carazon DVH 1282 (Cornet Obolensky x Pilot) og året før med Congstar DVH 1245 (Chacco’s Son I x Stakkato). Flere af disse hingste har vi brugt selv i årenes løb og udbudt til bedækning.

Vores mange hingste og avlede heste gør sig også gældende i udlandet. Der er solgt Volstrup heste til bl.a. Tyskland, Italien, Sydafrika, Dubai, U.S.A., Sverige, Norge og ikke mindst her i Danmark.

Volstrups Cash som føl

Volstrups Cash som føl

En verden af vrinsk

Den nok dejligste tid på året er forsommeren, hvor hopperne begynder at fole og alle dejlige føl begynder at komme frem. For os er det virkelig så livsbekræftende og så spændende. Uanset bliver hesten til en dejlig og elsket hest, men vil den også begå sig på banerne, vil den møde en rytter, hvor de matcher, vil vi se den til de store Grand Prix? Spørgsmålene og drømmene er mange...

Sommerhygge på engen

Sommerhygge på engen.

Til
toppen