Stutteri Volstrup
Cassis U DVH 1448

Casall
Caretino
Caletto II
Isidor
Kira XVII
Lavall I
Maltia
Cordelia
Coronado
Corrado I
Zaala
Stenagers Contessa
Continue
Stenagers Leica
Klik her for Volstrup Cassis Us komplette stamtræ

Cassis U DVH 1448

Født:

2020

Stangmål:

170 cm

Race:

Dansk Varmblod

Godkendt i:

DV Dansk Varmblod

WFFS negative WFFS non carrier WFFS negative

Cassis U er nyeste hingst hos Stutteri Volstrup. Købt i 2023, af Anders Bak og samme år fik Cassis U sit DV-nummer - DVH 1448.

Cassis U er fyldt med spændende blod, som er kendt i Danmark, bl.a. faren Casall Ask, som har haft store succeser under svenske Rolf-Göran Bengtsson. Casall Ask har 214 kårede sønner og 93 afkom der går 160 cm!

Halvsøster til mor Cordelia, Chile U (efter Colman), debuterede i 140 klasse til Hingstekåring i Herning 2023.

Morfaren Coronado er også kendt i Dansk Varmblod og blev i 2008 elitehingst. Coronado har selv gået op til 150 cm-klasser, og i avlen har han leveret toppræstationer gennem sine afkom. Coronado er ikke ukendt hos os, da han er far til bl.a. Championatsvinder Volstrups Cousteau.

Cassis U fik i 2024 forlænget sin bedækningstilladelse med et år.

Cassis U er en hingst vi vil se meget til i fremtiden.


Far Casall Ask

Casall Ask

Casall Ask e. Caretino/Lavall I har sammen med sin faste rytter siden 2005, svenske Rolf-Göran Bengtsson fejret talrige store succeser. Ekvipagen har blandt andet repræsenteret Sverige ved OL 2012, EM 2013 og WEG 2014.


Farfar Caretino

Caretino

Caretino deltog i Bundeschampionatet under Thomas Schöning og et år senere, kom Caretino til Danmark, hvor han under Bo Kristoffersen gik Grand Prix og Nation Cup klasser. Equipagen fik mere end 40 placeringer på S-niveau.


Fars farfar Caletto II

Caletto II

Caletto II var den anden af i alt fire helbrødre: Caletto I, Caletto II, Caletto III og Caletto IV. Dog blev den sidste Caletto ikke stillet til kåring. Efter at blive sparket i skridtet til slut i hans tredje avlssæson og blev steril i lang tid efterfølgende, blev hans solgt til toprytteren Michael Rüping, som sammen vandt over DM 100.000 og også fik bronze som hold ved Europæisk Mesterskab i 1983. I 1985 var Caletto I den mest succesfulde tyske Nations Cup hest. Man mente at hans tid som avlshingst bestemt var ovre, efter uheldet, men så omkom Caletto II i en ulykke. Holstener forbundet kontaktede Michael Rüping og overbeviste ham om at afprøve Caletto I igen. Efter en pause på fem år producerede han igen sæd og han begyndte igen at agere avlshingst i 1986.


Fars morfar Lavall I DVH 597

Lavall I

Efter den kendte Landgraff I og fuldblodshingste Sacramento Song XX.


Morfar Coronado DVE 508

Coronado I

Er optaget i Dansk Varmblods springhesteprogram. Blev elitehingst i Dansk Varmblod i 2008.


Mors farfar Corrado I

Corrado I

Corrado blev avlet i en tid hvor Lord, Capitol I og Cor de la Bryère var de mest berømte og brugte hingste. Ret hurtigt blev Corrado I set som en af Holsteins nye Treenighed, sammen med Cassini og Contender. Corrado kombinerer blodet fra de to store C'er: Capitol I og Cor de la Bryère og har en god dosis fuldblod igennem sin morlinje. Corrado I er ud af Holsteiner stamm 6879, som var meget moderne i 1950'erne.


Mors morfar Continue DVH 689

Continue DVH 689

Kendt dansk hingst, som gjorde sig bemærket i dansk springavl.


Til
toppen