Stutteri Volstrup
Churchill DVE 475

Cicero
Cor de la Bryére
Rantzau XX
Quenotte
Ligustra
Liguster
Damira
Ziska
Romino
Ramiro Z
Ingeli
Ohio
Landgraf I
Delila
Klik her for Churchills komplette stamtræ

Churchill DVE 475

Født:

1989-2012

Stangmål:

168 cm

Race:

Holsteiner
Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram Optaget i DV Springhesteprogram Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram

Godkendt i:

DV Dansk Varmblod
,
HOLST Verband der Züchter des Holsteiner Pferdes e. V.

Dokumenteret præstation i avl og sport!

Sats bredt med veldokumenteret nedarvning af dobbeltanlæg. Churchills afkom bliver ved med at brilliere i sport. Spring eller dressur? Churchill kan det hele!

Churchill-afkom er særdeles efterspurgt blandt konkurrenceryttere. Deres vilje og lyst til at arbejde og lære gør dem til noget helt specielt. Churchill nedarver med stor sikkerhed sin gode, smidige bevægelse videre. Churchill er far til flere medaljehopper, og far til de kårede hingste Chopin Dane (A-hest i dressur), Consul (A-hest i dressur) og Chester-Wi (A-hest i spring).

Elitehingsten Churchill har selv gjort sig gældende i sport. Han har haft 32 dressurstarter med Lars Pedersen, og har opnået 25 placeringer på S-niveau både nationalt og internationalt.

Kåringsbeskrivelse

Passende stor betydelig hingst af god type. Kønt hoved. Velansat hals. Lidt stejl skulder. God manke. God overlinie. Velformet kryds. Lemmerne passende føre. Bevægelsen særdeles god. Kåringskaraktere: 9 7 8 7 8 7 9 9.

Churchill er tilmeldt springhesteprogrammet.

3 gange har Churchill været far til en vinder af unghestechampionatet:


Far Cicero

Cicero

Reserve fløjhingst til kåring i Neumunster i 1984. Far til en Elmshorn fløjhoppe.


Farfar Cor de la Bryère

Cor de la Bryère

Er en af de mest indflydelsesrige hingste i moderne varmblodsavl og efter datiden havde han et fantastisk stamtæ. "Corde" er født i Frankrig og den franske kåringskommite foreslog at han skulle være en vallak. Han er kendt som "Århundredets hingst" og præstation og avlsmæssigt er han kun overgået af Landgraf I.


Fars farfar Rantzau XX

Rantzau XX

Rantzau er ud af fuldblodsfamilie 23 og var i mange år den mest foretrukne hingst i dressur og spring i Frankrig. Som far til den store Cor de la Bryère og morfar til den kendte Baloubet du Rouet kan man nemt sige at Rantzau er stamfader til alt moderne spring- og dressursport i Europa.


Fars morfar Liguster

Liguster

Vinder af Holstein kåringen i 1972.


Morfar Romino

Romino

En hingst som ikke lod sine forfædre til skamme. Næsten alle forældre og bedsteforældre gik mindst 1.50 klasser. Længere ude er Cottage Son XX. Ud af Holst Stamm 2456.


Mors farfar Ramiro Z

Ramiro Z

Ramiro Z har virkelig sat sit præg på Hollandsk Varmblod og Holsteiner avl. Holstein beskrev ham som den moderne Holsteiner og han blev kåret som "Årets Hingst" i Zangersheide i 1992. I hans karriere havde han sejre på alle niveauer - Nations Cups, Puissance (over 2.2 meter!) og i internationale Grand Prix konkurrencer.


Mors morfar Landgraf I

Landgraf I

Først var folk ikke særlig imponeret over Landgraf til at starte med, fordi at man ikke mente at fuldblodshingste var noget særligt, indtil han sprang over 2 meter flere gange. I 2007-2008 udgaven af bladet Monneron, var der en liste over top 75 hingste i verden. Landgraf I var én af de fire mest dominerende hingstelinjer, hvor han var far til hele fem hingste, hvoraf to var i top 10. Totalt har Landgraf afkom vundet over €4.5 million.


Til
toppen