Stutteri Volstrup
Volstrups Cash DVE 1071

Volstrups Casillas
Colman
Carthago Z
Rosenquarz
Lucille
Lordship
Carna
Volstrups Corona
Churchill
Cicero
Ziska
Volstrups Cartia
Calato Z
Sidsel
Klik her for Volstrup Cashs komplette stamtræ

Volstrups Cash DVE 1071

Født:

2008

Stangmål:

170 cm

Race:

Dansk Varmblod
Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram Optaget i DV Springhesteprogram Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram

Godkendt i:

DV Dansk Varmblod
,
OS Springpferdezuchtverband Oldenburg-International e.V.

WFFS negative WFFS non carrier WFFS negative

En stort springende hingst med super benteknik, som springer med meget stor forsigtighed. Volstrups Cash blev bedste springbetonede hingsteføl ved følskuet i region 7, og var i de springbetonede hingsteføls finale ved eliteskuet i 2008. Ved Hingstekåringen i Herning 2011 blev Cash godkendt til afprøvning og bestod efterfølgende 10-dagstesten. I 2012 blev Cash vinder af 35-dags testens springdisciplin med 837 point, og fulgte den fine præstation flot op ved at blive kåret til årets bedste danskavlede 4-årige springhingst i Herning 2012. Han modtog Elvin Rasmussens vandrepokal og en opdrættermedalje i sølv.

Alle hopperne i denne unge hingsts stamtale har vi selv lagt til og alle hingste har vi selv haft på stutteriet, så Cash er en helt igennem hjemmelavet hingst.

Volstrups Cash er efter præmiehingsten Volstrups Casillas, der er kåret i 7 avlsforbund: Dansk Varmblod, Holsten, Zangersheide, Rhein-Pfalz, Hannoveraner, Oldenburg og Oldenburg International. Volstrups Casillas vandt suverænt springdelen med 140,48 point ved 70-dages testen i Marbach i 2007. I dressur blev han nummer 3 med 120,36 point. I alt blev det en samlet 2. plads.

Mor Volstrups Corona blev næstbedste springbetonede 2-års hoppe ved Eliteskuet i 2006. Hendes andet føl Volstrups Carteblanche blev region 7 bedste springbetonede hoppeføl og deltog på Eliteskuet, hvor hun blev solgt på Eliteauktionen. Bag MMM Sidsel ligger hingsten Sidney og ERDH-hoppen Perhaps Love XX.

Volstrups Cash er født ind i DV’s Springhesteprogram.

Materialeprøvevinder!

Som 4 års blev Cash placeret som nr. 4 ved finalen ved JBK stævnet i Odense i 2013. Som 5 års kom Cash ligeledes i finalen ved JBK stævnet, og blev her placeret som nr. 6, med anden højeste stilkarakter på 9.2!

Som 6 års fik Cash championatets bedste karakterer til 6. års championat ved JBK Horseshow 2014, med karaktererne 8.50(8.40), 9.00 og 8.80!

Cash deltog ved VM stævnet på Zangersheide i Belgien med nogle flotte runder. Alle føl fremstillet efter Cash fik ærespræmie ved følskuerne i 2013. Der er 52 % fuldblod i Volstrups Cash. MMM er ERDH Perhaps LOVE XX.

I 2018 kom Volstrups Cash og Martin Mose Knudsen på bruttolandsholdet til EM 2019 og paret deltog i FEI Nations Cup 2019 hos Equitour.

Volstrups Cash vandt CSI2* Grand Prix 145 cm ved Drammen Spring Tour 2019 og deltog i Longines Global Champions Tour U25 i Stockholm, læs mere om det her.

Volstrups Cash er nr. 11 på Dansk Ride Forbunds Eliterangliste i maj 2019.

Martin Knudsen og Volstrups Cash er i 2020 med på landsholdet.

Afkommenes præstation

Til Eliteskuet 2017 blev Volstrups Cashiopaja tildelt bronzemedalje. Hun fik bl.a. 9 og 9,5 i spring til kåring.

I 2019 blev Q's Clara udtaget til Eliteskuet, hvor hun fik tildelt en broncemedalje. Hun blev ligeledes tildelt æren i reg.2, at blive udnævnt til regionens bedste springhoppe.

Hvedholm's Cashew er et storspringende talent i Norge med placeringer i op til 130 cm klasser.

Bisgårds Jijitsu er blevet solgt til Dubai, hvor han ligeledes går 130 cm klasser med stor succes.

I 2020 købte Stein Endresen den storspringende 5 års First to Cash Out.

I 2021 blev Gadgaards Convoy godkendt til afprøvning. Vi ser en spændende fremtid med denne stortstspringende hingst!
Fars farfar Carthago Z

Carthago var den mest af Capitol I's sønner der havde størt indflydelse på ridesporten. Ikke kun i Europa, men på verdensplan. Carthago har deltaget i flere store begivenheder verden over, bl.a. OL.


Fars morfar Lordship

Lordship en hingst af enorm personlighed og karisma, der udviste ekstraordinære, gangarter for dressur, og springteknik. Faktisk udmærkede han sig i både dressur og springning. Han gik op til Prix St. Georges-niveau, og Grand Prix-niveauet i springning sidst i hans karriere.Mors farfar Cicero

Cicero

Reserve fløjhingst til kåring i Neumunster i 1984. Far til en Elmshorn fløjhoppe.


Mors morfar Calato Z DVE 664

Calato er bl.a. vinder af Dansk Mesterskab for Young Riders med Jennifer Fogh Pedersen i sadlen. Calato bl.a. far til den Europæiske Mester Cöster og Grand Prix hesten Index. I ridesporten verden over har Calato sat sine spor.


Til
toppen