Stutteri Volstrup
Carmargue DVH 895

Cassini II
Capitol I
Capitano
Folia
Wisma
Caletto II
Prisma
Jomina
Cantus
Caletto I
Monoline
M-Romina
Roman
Carra
Klik her for Carmargues komplette stamtræ

Carmargue DVH 895

Født:

2003

Stangmål:

171 cm

Race:

Holsteiner
Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram Optaget i DV Springhesteprogram Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram

Godkendt i:

DV Dansk Varmblod
,
HOLST Verband der Züchter des Holsteiner Pferdes e. V.
,
SWB Swedish Warmblood Association

Carmargue er avlet i Tyskland i Holsteinerforbundet, hvor han i 2005 blev kåret. Han sprang med kæmpe kapacitet og scorede hele 9.5 i karakter. Samme år blev han, på auktion, solgt til Danmark for €230.000.

Allerede i 2006 blev han stillet til kåring i Dansk Varmblod og scorede ikke mindre end 9,5 ud af 10 mulige i spring. Senere samme år bestod han materialeprøven med i alt 915.5 point! Til Hingstekåringen i 2007 blev Carmargue fløjhingst for 4-års hingstene.

Som 5-års, i 2008, blev han kvalificeret til finalerne i World Championship i Zangersheide. Som 9-årig vandt han 1.30cm-klasser og startede 1.40cm-klasser.

I 2011 startede han S-klasser og kom på en flot anden plads til Galashowet til Hingstekåring i Herning.

Carmargues avler stort springende afkom, som går hele vejen til grandprix klasserne og er meget moderne af type med lange ben og ser atletiske ud.


Far Cassini II

[an error occurred while processing this directive]

Farfar Capitol I

Selvom der altid har hersket forvirring omkring dens ophav, er man helt sikker på dens springevner. I Capitol I's hingstebedømmelse beskrives den bl.a. med "enorm springevne", hvilket han har arvet videre. Ved de olympiske lege i Sydney i 2000 blev han repræsenteret af tre heste, Carthago, Campione M og Cento. På Athens Games var han repræsenteret af fire: Cardento, Casita, Cento og Goliath. Frem til 2007 har hans afkom vundet over € 5,3 mio. Der er 34 af hans hingste sønner over hele verden og 25 i Holstein alene, og de har bevist fantastiske vidunder i sig selv.


Fars farfar Capitano

Capitano

En hingst med god bevægelse og som har arvet sin fars, Corporal, uforstyrrede temperament. Han var god under sadlen og var en imponerende afslappet springhest.


Fars morfar Caletto II

Caletto II

Caletto II var den anden af i alt fire helbrødre: Caletto I, Caletto II, Caletto III og Caletto IV. Dog blev den sidste Caletto ikke stillet til kåring. Efter at blive sparket i skridtet til slut i hans tredje avlssæson og blev steril i lang tid efterfølgende, blev hans solgt til toprytteren Michael Rüping, som sammen vandt over DM 100.000 og også fik bronze som hold ved Europæisk Mesterskab i 1983. I 1985 var Caletto I den mest succesfulde tyske Nations Cup hest. Man mente at hans tid som avlshingst bestemt var ovre, efter uheldet, men så omkom Caletto II i en ulykke. Holstener forbundet kontaktede Michael Rüping og overbeviste ham om at afprøve Caletto I igen. Efter en pause på fem år producerede han igen sæd og han begyndte igen at agere avlshingst i 1986.


Morfar Cantus

Cantus

Cantus er nummer 1 på springindekset i Holstenerforbundet. Cantus er et af de varmeste og mest succesrige navne i Europa. Cantus er far til 11 kårede sønner og har givet et utal af afkom, der har placeret sig i mange World Cup stævner i hele verden. Her nævnes blot nogle af de kendeste: Calvaro–Candaletto–Calido–Come On–Cascavelle. Cantus afkom er kendt for stor kapacitet i sport samt meget stor ridelighed. Desuden er Cantus en holstener, der nedarver dressurbevægelser. Cantus er desværre død, men hans afkom er i dag noget af det allermest efterspurgte i verden. Cantus’ far Caletto I ligger nummer to på indekslisten. Af de ældre hingste er han en af de mest kendte og betydningsfulde sønner af Cor de la Bryere. I 2004 havde Cantus afkom vundet tilsammen €1.4 millioner.


Mors farfar Caletto I

Caletto I

Caletto I var den første af i alt fire helbrødre: Caletto I, Caletto II, Caletto III og Caletto IV. Dog blev den sidste Caletto ikke stillet til kåring. Efter at blive sparket i skridtet til slut i hans tredje avlssæson og blev steril i lang tid efterfølgende, blev hans solgt til toprytteren Michael Rüping, som sammen vandt over DM 100.000 og også fik bronze som hold ved Europæisk Mesterskab i 1983. I 1985 var Caletto I den mest succesfulde tyske Nations Cup hest. Man mente at hans tid som avlshingst bestemt var ovre, efter uheldet, men så omkom Caletto II i en ulykke. Holstener forbundet kontaktede Michael Rüping og overbeviste ham om at afprøve Caletto I igen. Efter en pause på fem år producerede han igen sæd og han begyndte igen at agere avlshingst i 1986.


Mors morfar Roman

[an error occurred while processing this directive]

Til
toppen