Stutteri Volstrup
Volstrups Cartia

Calato Z
Capitol I
Capitano
Folia
Vanessa III
Landgraf I
Renaissance
Sidsel
Sidney
Silvester
Kamera
Perhaps Love XX
Honduras XX
Moon Mirth XX
Klik her for Cartias komplette stamtræ

Volstrups Cartia EDS

Født:

2000

Stangmål:

171 cm

Race:

Dansk Varmblod
Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram Optaget i DV Springhesteprogram Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram

Avlshoppe på Stutteri Volstrup. Optaget i Elitestambogen.

Har avlet mange præstationsheste såsom ERDH hoppen Volstrups Corona, RDH hoppen Volstrup Copy og Volstrups Cita, der er ejet af Stald Maigaard.

Fik prisen "Elitehoppen på Toppen 2020".


Far Calato Z DVE 664

Calato er bl.a. vinder af Dansk Mesterskab for Young Riders med Jennifer Fogh Pedersen i sadlen. Calato bl.a. far til den Europæiske Mester Cöster og Grand Prix hesten Index. I ridesporten verden over har Calato sat sine spor.


Farfar Capitol I

Selvom der altid har hersket forvirring omkring dens ophav, er man helt sikker på dens springevner. I Capitol I's hingstebedømmelse beskrives den bl.a. med "enorm springevne", hvilket han har arvet videre. Ved de olympiske lege i Sydney i 2000 blev han repræsenteret af tre heste, Carthago, Campione M og Cento. På Athens Games var han repræsenteret af fire: Cardento, Casita, Cento og Goliath. Frem til 2007 har hans afkom vundet over € 5,3 mio. Der er 34 af hans hingste sønner over hele verden og 25 i Holstein alene, og de har bevist fantastiske vidunder i sig selv.


Fars farfar Capitano

Capitano

En hingst med god bevægelse og som har arvet sin fars, Corporal, uforstyrrede temperament. Han var god under sadlen og var en imponerende afslappet springhest.


Fars morfar Landgraf I

Landgraf I

Først var folk ikke særlig imponeret over Landgraf til at starte med, fordi at man ikke mente at fuldblodshingste var noget særligt, indtil han sprang over 2 meter flere gange. I 2007-2008 udgaven af bladet Monneron, var der en liste over top 75 hingste i verden. Landgraf I var én af de fire mest dominerende hingstelinjer, hvor han var far til hele fem hingste, hvoraf to var i top 10. Totalt har Landgraf afkom vundet over €4.5 million.Mors farfar Silvester

Silvester

Silvester er regnet for en af de mest vigtige og berømte Holsteinerhingste i hans tid. Over 80 afkom gik klasser på S-niveau og han er far til tre heste der begik sig på World Championship niveau i dressur og 35 i spring.


Mors morfar Honduras XX

Honduras var en mørkebrun engelsk fuldblod.


Til
toppen