Stutteri Volstrup
Volstrups Chestnut

Churchill
Cicero
Cor de la Bryére
Ligustra
Ziska
Romino
Ohio
Volstrups Claire
Calato Z
Capitol I
Vanessa III
Silvia
Sidney
Line
Klik her for Chestnuts komplette stamtræ

Volstrups Chestnut

Født:

2003

Stangmål:

170 cm

Race:

Dansk Varmblod

Mor Volstrups Claire er A-hest i spring.

Har været redet af Sofie Bøgelund og Mikkel Laursen. Ekvipagen har mange pladseringer i S. Nuværende ejer er Iselin Andersen fra Norge.

I maj 2016 deltog Volstrups Chestnut og Mikkel Laursen i JBK Horse Festival, hvor de blev placeret i CSI2* Big Tour.Farfar Cicero

Cicero

Reserve fløjhingst til kåring i Neumunster i 1984. Far til en Elmshorn fløjhoppe.


Fars farfar Cor de la Bryère

Cor de la Bryère

Er en af de mest indflydelsesrige hingste i moderne varmblodsavl og efter datiden havde han et fantastisk stamtæ. "Corde" er født i Frankrig og den franske kåringskommite foreslog at han skulle være en vallak. Han er kendt som "Århundredets hingst" og præstation og avlsmæssigt er han kun overgået af Landgraf I.


Fars morfar Romino

Romino

En hingst som ikke lod sine forfædre til skamme. Næsten alle forældre og bedsteforældre gik mindst 1.50 klasser. Længere ude er Cottage Son XX. Ud af Holst Stamm 2456.


Morfar Calato Z DVE 664

Calato er bl.a. vinder af Dansk Mesterskab for Young Riders med Jennifer Fogh Pedersen i sadlen. Calato bl.a. far til den Europæiske Mester Cöster og Grand Prix hesten Index. I ridesporten verden over har Calato sat sine spor.


Mors farfar Capitol I

Selvom der altid har hersket forvirring omkring dens ophav, er man helt sikker på dens springevner. I Capitol I's hingstebedømmelse beskrives den bl.a. med "enorm springevne", hvilket han har arvet videre. Ved de olympiske lege i Sydney i 2000 blev han repræsenteret af tre heste, Carthago, Campione M og Cento. På Athens Games var han repræsenteret af fire: Cardento, Casita, Cento og Goliath. Frem til 2007 har hans afkom vundet over € 5,3 mio. Der er 34 af hans hingste sønner over hele verden og 25 i Holstein alene, og de har bevist fantastiske vidunder i sig selv.Til
toppen