Stutteri Volstrup
Volstrups Coco

Churchill
Cicero
Cor de la Brýere
Ligustra
Ziska
Romino
Ohio
Møllgårds Wilhma
Willemoes
Cantus
Wincett
Møllgårds Mandy
Manstein
Lady Tanholm XX
Klik her for Cocos komplette stamtræ

Volstrups Coco RDH

Født:

2011

Stangmål:

166 cm

Race:

Dansk Varmblod

Volstrups Coco er RDH hoppe kåret med 8,5 i kapacitet og 8 i galop.

Ejet af Stutteri Avlsholm.Farfar Cicero

Cicero

Reserve fløjhingst til kåring i Neumunster i 1984. Far til en Elmshorn fløjhoppe.


Fars farfar Cor de la Bryère

Cor de la Bryère

Er en af de mest indflydelsesrige hingste i moderne varmblodsavl og efter datiden havde han et fantastisk stamtæ. "Corde" er født i Frankrig og den franske kåringskommite foreslog at han skulle være en vallak. Han er kendt som "Århundredets hingst" og præstation og avlsmæssigt er han kun overgået af Landgraf I.


Fars morfar Romino

Romino

En hingst som ikke lod sine forfædre til skamme. Næsten alle forældre og bedsteforældre gik mindst 1.50 klasser. Længere ude er Cottage Son XX. Ud af Holst Stamm 2456.


Morfar Willemoes DVE 608

Willemoes

Willemoes havde i 2008 det højeste springindex af alle DV hingste, på 155. Han er optaget i Dansk Varmblods springhesteprogram og er solgt til USA.


Mors farfar Cantus

Cantus

Cantus er nummer 1 på springindekset i Holstenerforbundet. Cantus er et af de varmeste og mest succesrige navne i Europa. Cantus er far til 11 kårede sønner og har givet et utal af afkom, der har placeret sig i mange World Cup stævner i hele verden. Her nævnes blot nogle af de kendeste: Calvaro–Candaletto–Calido–Come On–Cascavelle. Cantus afkom er kendt for stor kapacitet i sport samt meget stor ridelighed. Desuden er Cantus en holstener, der nedarver dressurbevægelser. Cantus er desværre død, men hans afkom er i dag noget af det allermest efterspurgte i verden. Cantus’ far Caletto I ligger nummer to på indekslisten. Af de ældre hingste er han en af de mest kendte og betydningsfulde sønner af Cor de la Bryere. I 2004 havde Cantus afkom vundet tilsammen €1.4 millioner.


Mors morfar Manstein DVE 381

Manstein

En stor betydelig hingst, med megen masse. Hingstens afkom viser i Tyskland særdeles gode dressuregenskaber, og har et højt indekstal i dressur. Hingsten passer til et bredt udsnit af hopper. Synes at slå igennem som producent af rideheste med gode dressuregenskaber. Han var fløjhingst i Oldenburg, Tyskland i 1982.


Til
toppen