Stutteri Volstrup
Cornet Senjor Ask DVH 1352

Cornettino Ask
Cornet's Stern
Cornet Obolensky
Pasadena
Candy Girl
Chacco-Blue
Cha-Cha
Hiphop Ask
Ci Ci Senjor Ask
Cassini I
Penelope I
Hip-Hop's Cover-Girl
Charmeur
Hip-Hop's Laviclair
Klik her for Cornet Senjor Asks komplette stamtræ

Cornet Senjor Ask DVH 1352

Født:

2016

Stangmål:

166 cm

Race:

Dansk Varmblod
Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram Optaget i DV Springhesteprogram Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram

Godkendt i:

DV Dansk Varmblod
,
OS Springpferdezuchtverband Oldenburg-International e.V.

WFFS negative WFFS non carrier WFFS negative

Cornet Senjor Ask er springfyldt med det bedste moderne springblod. Charmeur, Cornet Obolensky, Chacco-Blue og Cassini I er hingstene i 3 led.

Han er en yderst charmerende hingst, der springer med super overblik, teknik og kapacitet.

Cornet Senjor Ask blev i 2020 tildelt Elvin Rasmussnes vandrepokal og kåret i Dansk Varmblod med 9 for type!

I afstamningen finder man springgener med international succes og han er selv, ligesom sin far meget ridelig og har en super forsigtighed, hvilket giver rigtig gode forudsætninger for en fremtidig sports karriere.

Cornet Senjor Ask er første afkom på hoppen Hiphop Ask, der selv har været årets bedste 2 års springbetonet hoppe, kåret i ESRDH, vundet DRF's 6 års championatsfinale, A-hest i springning og yderligt har hun været udtaget til UVM som både 5, 6 og 7 års hvor hun bl.a. som 5 års blev placeret som nr. 5 i finalen! I hendes 2 årgang af føl er der i 2020 allerede fremstillet endnu et afkom til hingstekåring, nemlig Quinto Ask e. Quarz Ask.

Mormoren Hip-Hop's Cover-Girl er bla også mor til Hip-Hop's Firefly e. Favorit Ask der ligesom Hiphop Ask har været årets bedste springbetonet 2 års hoppe i DV og A-hest i springning samt Hip-hops Fanny-Girl e. Favorit Ask, der også er A-hest i springning.

Faderen Cornettino Ask har været finale deltager ved Scandinavian Open i Falsterbo som 5 års, og blev bedste danske hest med en 9. plads og igen som 7 års var han med i finalen hvor han sluttede med blot en enkel tidsfejl. Cornettino har haft sin S debut med stor succes og allerede flere placeringer.

Cornet Senjor Ask er en hingst vi vil se meget til i fremtiden.


Far Cornettino Ask DVH 1139

Cornettino Ask

Ved kåringen i Oldenburg præsenterede han sig med et stort overblik, imponerende teknik, lyn hurtige reflekser og en enorm elasticitet og god bascule. Derudover råder Cornettino Ask over rummelige bevægelser og et meget godt sind.

Fløjhingst ved O.S. kåring 2012, kåret Dansk Varmblod 2013 med 9 for type, i finalen ved Falsterbo Horsshows som 5 og 7 års og har opnået flere placeringer i S-springning.


Farfar Cornet's Stern

Cornet's Stern

Det var umuligt at gå glip af Cornets Stern i Bundeschampionat-finalen i 2008. Han scorede henholdsvis 9,0 i kvalifikationen, 9,0 i den sidste kvalifikation og henholdsvis 9,0 og 9,3 i de to runder af finalen.

Hans præstation ved sin 70-dages test, hvor han modtog den fremragende score på 9,75 for rækkevidde og 9,5 for hoppekapacitet.

Cornets Stern kombinerer de olympiske gener i hans far Cornet Obolensky med den direkte hoppelinje i den Europæiske Mester Gladdys.


Fars farfar Cornet Obolensky

Cornet Obolensky er far til mere en 81 kårede sønner og 35 statspræmierede hopper.Alene i Tyskland er Cornet Obolensky far til mere end 288 afkom med sejre og placeringer i klasse S.Cornet Obolensky lå i 2015 nr. 3 på WBFSH´s rangliste.


Fars morfar Chacco-Blue


Morfar Ci Ci Senjor Ask DVE 1010

Ci Ci Senjor Ask

Fløjhingst i Herning 2010, Elitehingst i 2016, Nr. 1 på springindekslisten i både 2018 og 2019, Hele otte 9-taller ved materialprøven 2009, Far til årets bedste 2 års springhoppe 2012, 2016 og 2017, Far til 3 kåret hingste og flere medaljehopper bl.a. året hoppe 2018 Tatiana Ask, Sejre og placeringer op til 150 cm.


Mors farfar Cassini I

Cassini I

Cassinis afkom har tilsammen tjent € 3.200.000 i sporten. Blandt de mest berømte er bl.a. Gerco Schröders holdverdensmester fra, 2006, Berlin, Cumano, som under Jos Lansink blev verdensmester individuelt også i 2006, belgiske Philippaerts succesfulde Cabrio van de Heffinck og mange mange flere. Cassini selv var også succesfuld i international springsport og blev bl.a. redet af Franke Sloothaak på det tyske Nations Cup-hold og af danske Bo Kristoffersen ved EM i Manheim 1997.

Ifølge det tyske rideforbunds årbog er der opført 73 kårede sønner efter Cassini, 669 registrerede avlshopper og 35 statspræmierede hopper.


Mors morfar Charmeur DH 376

Ganske få år efter sin kåring døde Charmeur desværre. Han nåede at få 38 registrede afkom, heribland en masse gode springheste - flere elitehopper og bronze og sølvmedaljehopper.


Til
toppen