Stutteri Volstrup
Elmegårdens Dakota DVH 1321

Bøgegårdens Dicapo
Diamant de Semilly
Le Tot de Semilly
Venise des Cresles
Whitley
Phin Phin
Orchidee
Bøgegårdens Malou
Catoki
Cambridge
Bilda
Marsanne
Exkurs
Alova
Klik her for Elmegårdens Dakotas komplette stamtræ

Elmegårdens Dakota DVH 1321

Født:

2014

Stangmål:

168 cm

Race:

Dansk Varmblod
Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram Optaget i DV Springhesteprogram Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram

Godkendt i:

DV Dansk Varmblod
,
OS Springpferdezuchtverband Oldenburg-International e.V.

WFFS positive WFFS carrier WFFS positive

Dakota er indkøbt af landsholdsrytter Torben Frandsen med henblik på at være hans kommende landsholdshest.

Afstamningen på Elmegårdens Dakota er en interessant blanding af fransk og holstenerblod med Diamant de Semilly og Catoki i andet led.

Elmegårdens Dakota er en meget moderne hingst af særdeles god type. Han har en smidig overlinje og en stor og rummelig galop med god balance. I springning er han suveræn, han springer kraftfuldt med gode reflekser, fin brug af ryg og med særdeles god bagbensteknik. Dakota er meget forsigtig over forhindringerne og springer med stort overblik.

Hingstens resultatliste taler for sig selv. Han blev en flot nr. 3 både som 4-års og 5-års ved DRF’s springchampionater. Ved unghestechampionatet som 5-års gav testrytter Lars Bak Andersen/Dakota 9,5 p for ridelighed og 9,5 piont i kapacitet.

I Falsterbo 2019 var Dakota ligeledes kvalificeret og repræsenterede Danmark med fejlfrie runder og en enkelt tidsfejl i finalen. Igen ved UVM på Zangersheide 2019 var Dakota udtaget for Danmark med fejlfrie runder i begge kvalifikationer og et nedslag på allersidste forhindring i finalen – en super hingst med den rigtige indstilling til sporten.

Unghingst med overlegen kapacitet og forsigtighed.

For mere information eller hvis du ønsker at gøre brug af Elmegårdens Dakota, kontakt Torben Frandsen på tlf. +45 23311772 eller os.


Til
toppen