Stutteri Volstrup
Magic Memphis

Inchrory XX
Mangold
Malteser Gold
Isabella
Mirabelle
Malteser Gold
Novella
Golden's Dancing Queen
Golden Benjamin
Zilag
Runny XX
Cheri
Solist
Menuet
Klik her for Magic Memphis komplette stamtræ

Magic Memphis

Født: 2000 Stangmål: 166 cm

Særdeles charmerende og kompetent hingst. Magic Memphis er en fantastisk nobel ung hingst med den meget specielle camello-farve. Farven af hans afkom er afhængig af den pågældende hoppe: en chestnut-farvet hoppe vil altid resultere i et palmino føl, en fuks-farvet hoppe vil resultere i et gråbrun/mørkebrun føl, og en sort hoppe vil resultere i musegrå mørkebrun. Så her er der givet farvegaranti.

Faderen Maratino var succesfuld i middelsvær dressur. Han er det positive produkt, der kom ud af en kombination af halvbroder og halvsøster med indavl af Malteser Gold.

Moderen Golden’s Dancing Queen var opdrættet i Danmark med tysk herkomst. Hendes morfar Solist havde en udsøgt hannoveraner spring-herkomst i form af Seelöwe-Domspatz. Et skridt længere ude af stamtræet finder vi Glockenklang, som gjorde avlskarriere i Danmark.

Højest rangerende cremello varmblodshingst i Europa. Godkendt i Tyskland til varmblods avl. Kåret i Tyskland i Hengst stambog 1. Bestået 100 dages matrialprøve i Slovakiet. Bestået 70 dages test i Tyskland.

Til
toppen