Stutteri Volstrup

Dansk Varmblod Region 7

26. januar 2019

Hold da op, hvor er vi bare glade og stolte! Vi kan slet ikke få armene ned!

Vores egen Cirkeline ERDS er blevet kåret som den første "Elitehoppen på Toppen" i DV Region 7!

Cirkeline ERDS

Ud over at være en skøn dame, har hun dælme også sat præg på vores avl. Med sine flotte 25 år, har hun 15 afkom og 2 børnebørn. Hendes afkom er i dag spredt rundt på 3 kontinenter.

Cirkeline er efter vores Corlando og moren Linette RDH er efter Leonardo II DVE 319. Mormoren Line DS købte vi som to års og er efter Morfar Luxemburg DH 257 og har Atlantic DVE 159 til morfar.

Derved kan man vidst godt sige at Cirkeline er alt det bedste Dansk Varmblods blod fra de tidligere år af Dansk Varmblods avl og Europæisk springhesteavl præstationsblod med både Farnese, Lord, Landgrad I og Cor de la Brýere i tavlen. Ene gode egenskaber, som hun har givet videre til sine afkom.

Hun har avlet hele tre S-heste, fem B-heste og hendes afkom har fået mange topplaceringer til championaterne.

Kære Cirkeline har også nået at få to børnebørn.

Volstrups Charline fik Volstrups Colline inden hun blev solgt til Norge, hvor hun under Ingrid-Helle blev nr. 2 under Sølv Touren ved AEG stævne 2016. Volstrups Charline kom tilbage til os i december 2018 for at være avlshoppe. Læs mere her!

Volstrups Colline var finaledeltager i 4 års championatet og deltog ved unghestechampionatet i Herning. Hun er i dag i fol med Con Carazon.

Volstrups Cosmoline fik desværre kun ét føl før hun gik til de evige græsmarker. Volstrups Cash Line var placeret ved egnethedstest på Vilhelmsborg i 2016 og var til unghestechampionatet i Herning 2017.

Stort tillykke Cirkeline!

Hoppen på Toppen vandrepokal og glade modtagere

Ridehesten.com har også skrevet en lille reportage af det.

Til
toppen