Stutteri Volstrup

Stockholm Stadion

20. juni 2019

Støvet har lagt sig og alle er kommet godt hjem efter en fantastisk weekend hos vores broderfolk i Sverige.

Stjerneholdet Volstrups Cash og Martin Knudsen var inviteret til at ride U25 ved Longines Global Champions Tour 2019 i Stockholm.

Volstrups Cash og Martin Knudsen

Det var et kæmpe stort stævne. CSI5* med nogen af verdens bedste ryttere og heste. Det holdte dog hverken Cash eller Martin tilbage for virkelig at præstere!

Horseowner Henning Jensen

Martin og Cash ankom først på ugen, kom på plads og var klar til første klasse torsdag. Det var en CSIU25 1.45 m. Parret skulle lige se det hele an, og de tog den allerførste bom, men det holdte dem ikke tilbage for at vise et fantastisk ridt alligevel! Se det herunder.

De blev dog anden uplaceret.

Fredag var der holdridning. Martin og Cash var i hold med Camilla Ernst og Twice as Lucky. Martin og Cash havde to helt igennem fantastiske 0 runder. Se begge runder herunder og hør lige stemningen på Stockholm Stadion.

Volstrups Cash og Jens

Som hold endte de som nr. 6, hvilket også var en placering. Hvis det var individuelt, havde Martin og Volstrups Cash vundet en sten sikker anden plads!!

Lørdag var der hviledag, og det super dygtige Team Knudsen og Henning var på rundtur i Stockholm for at se byen.

Henning og Jens Indgangen til Stockholm Stadion Stockholm Stadion

Søndag var U25 finalen. Klassen var en 1.50 klasse. Martin og Cash havde en perfekt hovedrunde, men fyldt af indtryk og måske lidt trætte, fik de desværre en bom i omspringningen. De endte alligevel på en super flot 7. plads!

Se den flotte hovedrunde herunder.

En helt igennem magisk weekend for en lille hingsteholder i Nordjylland. Martin og Cash, med fantastiske Team Knudsen i ryggen, kan nå hvorend de vil hen. En fantastisk familie og hold.

Tusinde tak for en fantastisk weekend og for alt den skønne hjælp.

Team Knudsen

Cash siger farvel og forhåbentligt på gensyn til Stockholm og er klar til at komme hjem.

Volstrups Cash og ejer Henning Jensen

Til
toppen