Stutteri Volstrup

Stutteri Volstrup

29. December 2022

Nu render året 2022 snart ud. Timerne kan stadig tælles i dage, men det er ikke mange. Der kan ikke nå at ske mange flere ting i år, men det er også helt fint, for der er sket mange ting i år.

Et rigtigt 'hesteår', starter jo først med Hingstekåringen i Herning. Vores unghingst Volstrups Conwoy opnåede desværre ikke kåring, men det afholder os ikke fra at komme 'op på hesten' igen! Vi havde Bonaparte Z med, som havde taget Astrid Svenstrup med. De havde nogen fantastiske runder og fik en super flot 2. plads i kostumespringning til Gallashowet. De var KUN overgået af Bonaparte Z datteren Medina, som flot førte Alberte Filuca Conradsen rundt i 135cm klassen.

Astrid Svenstrup og Bonaparte Z opnåede mange placeringer i stævner op til 150cm klasser.

Bonaparte Z

Bonaparte Z og Astrid Svenstrup

Til unghestechampionatet blev Volstrups Cashco, styret af Julie Voldgaard, placeret som nr. 10.

Man kan næsten sige 'som far, som søn' eftersom at Volstrups Casillas har avlet mange heste til military, så har Volstrups Cash afkom også gjort sig bemærkede i military! Ved DRF Championatet i Haslev vandt Q's Anna (Volstrups Cash x Solos Landtinus), avlet af Marianne Qwist og redet af Hanne Wind Ramsgård 4 års Championatet. Remmevads Calento (e. Volstrups Cash) vandt med rytter og avler Lecia Remmevad 5 års championatet!

Volstrups Cashs kårede søn Gadgaards Convoy blev solgt til USA, hvor vi glæder os til at følge ham! Igen stort tillykke til Gadgaard med salget og det flotte avlsarbejde!

Det nyeste skud på stammen, Volstrups Cassano (Catch x Churchill), var til forbesigtigelse på Vilhelmsborg og blev udtaget til Hingstekåringen i Herning! Vi glæder os helt vildt til ENDNU en gang at fremstille en hjemmeavlet hingst til Hingestekåringen!

Volstrups Cassano

Næste skud på stammen af hjemmeavlet hingst

Nu glæder vi os til foråret, hvor alle de små skønne føller kommer til verden.

Vi venter selv:

  • På Volstrups Corlanda venter vi et føl efter Bonaparte Z
  • På Volstrups Corline venter vi et føl efter Holsteinerhingsten Chezarro (Casall x Conteur)
  • På Volstrups Kolibri (Loveless x Coriander) venter vi et føl efter Fløjhingsten Vigado (Vigo D’Arsouilles x Qui Vados I)

Vi ønsker at sende en speciel stor tak til Martin Knudsen, Torben Frandsen, Caroline Knudsen, Astrid Svenstrup og Signe Voldgaard og ej at forglemme alle vores fantastiske kunder!

Fra alle os til alle jer, vi ønsker jer et dejligt nytår med jeres kære og forhåbentligt et meget bedre 2023. Vi håber at vi ses ude på springbanerne!

Skal du have fremgang i avlen, så vælg en Volstruphingst til tavlen!

Godt nytår!

Til
toppen