Stutteri Volstrup
Q's Prinzess

Bonaparte Z
Balou du Rouet
Baloubet du Rouet
Georgia
Naomie
Lux Z
Elvira
Q's Queen
Solos Landtinus
Landadel
Utopia
Bøgelys Comtessa
Continue
Christy
Klik her for Q's Prinzesss komplette stamtræ

Q's Prinzess

Sælgers kommentarer

Født: 2023 Stangmål: føl
Pris: 50-75.000 dkk

Hendes mor er kåret i RDH, og har sprunget 4 og 5 års championat inden hun indgik i avlen med kapacitetskarakterer på 7,5 og 7,8!

Storesøster Q’s Anna ( efter Volstrups Cash ) vandt 4 års championatet i military i 2022, og er godt i gang med en military karriere!


Far Bonaparte Z DVH 1007

Baloubet du Rouet

Reservezieger i Zangersheide, vinder af det Belgiske Mesterskab som 4-års, vinder af det danske 4-års championat, to gange 9-taller i springkapacitet og vinder af 35-dages testen!

En hingst med massere af 'wins' i blodet, som han bringer videre til sine afkom: MTM Bentley, som gør sig bemærket i internationale militaryklasser i USA. Ulla Bella Hästak, som dobbeltsejrede ved Breeders Trophy som 6-års. Medina og TM Berlin har begge placeringer i 150 cm klasser.


Farfar Balou du Rouet DVH 1024

Balou du Rouet

I 2005 vandt Balou du Rouet finalekvalifikationen til Bundeschampionatet, og var i finalen blandt de 4 bedste kårede hingste. Også i 2006 kvalificerede Balou du Rouet sig til Bundeschampionatet i Warendorf.

Siden har Balou du Rouet haft flere sejre og placeringer i S-springning.

Balou du Rouet er far til 66 kårede hingste, og 48 statspræmierede hopper, og alene i Tyskland er der registreret mere end 262 afkom med sejre og placeringer i S-springning.

Hvert år er Balou du Rouet stærkt repræsenteret ved Bundeschampionatsfinalerne via sine særdeles velspringende og viljestærke afkom.

Også på de internationale springbaner gør Balou du Rouets afkom deres indtog. Bl.a. Horse Gym´s Balzaci, Brooklyn 17, Burberry,Baloubetta du Solei, Bacardi OLD, Balzaci og ikke mindste Balloon der med iriske Shane Breen i sadlen er med på det iriske landshold.


Fars farfar Baloubet du Rouet

Baloubet du Rouet

Baloubet du Rouet havde en stor international karriere. Han vandt nogen af de største konkurrencer, blandt andet flere verdensmesterskaber og to Olympiske medaljer.

Som 7-årig vandt han hingstetesten i Fontainebleau. Som ung var han reddet af Nelson Pessoa og senere af hans søn Rodrigo.

Sammen med den brazilianske rytter Rodrigo Pessoa vandt de World Cup i 1998 i Helsinki, 1999 i Göteborg og i 2000 i Las Vegas. I 2001 fik de en anden plads i Göteborg, 2002 en tredje plads i Leipzig og 2003 en anden plads i Las Vegas.

I 2004 vandt han OL guld i Athen og endte i 2003 og 2005 i top 10 i Geneve. Han blev pensioneret fra konkurrencer i 2006 som 15-årig og fra bedækninger i 2010. Han levede sine sidste år i Portugal.

Han er far til flere anerkendte heste som, Gitane du Brumans II, Gatsby Vandrin, Gonzague du Rouet, Gershwin de Reis, Balou Grande Z (vinder af 30-dages testen i 2002 i Neustadt/Dosse) og Balou du Rouet. Baloubet du Rouet var meget populær i Tyskland, Belgien og Holland.


Fars morfar Lux Z

Lux Z

Lux Z er den mest berømte søn efter Lord Calando. Han er også en af de få hingste der er avlet i Zangersheide og har et Z i sit navn.

Han karriere startede i Holstein før han kom til Holland. Senere var han meget succesfuld i Italien sammen med Jerry Smit og sammen red de OL i Sydney i 2000. De vandt Pulsar Crown i Valkenswaard og Cannes og deltog i WEG i Jerez i 2004.

Lux Z blev importeret til Irland for at forbedre de irske springheste, som var kommet meget bagud i avlen, sammenlignet med resten af Europa.


Til
toppen