Stutteri Volstrup
Con Carazon DVH 1282

Cornet Obolensky
Clinton
Corrado I
Urte
Rabanna van Costersveld
Heartbreaker
Holivea van Costersveld
Pilopoly
Pilot
Pilatus
Gratia
Polydora
Polydor
Pretty Woman
Klik her for Con Carazons komplette stamtræ

Con Carazon DVH 1282

Født:

2015

Stangmål:

169 cm

Race:

Westfaler

Godkendt i:

DV Dansk Varmblod
,
OS Springpferdezuchtverband Oldenburg-International e.V.
,
MECKL Verband der Pferdezüchter Mecklenburg-Vorpommern e.V.

Faren, Cornet Obolensky kvalificerede sig som 5 års til Bundeschampionatet.Efterfølgende har Cornet Obolensky med Marco Kutscher i sadlen opnået utallige internationale Grand Prix sejre og placeringer i både World Cups, Nations Cups, Global Champion Tour rundt om i hele verdenen. Parret vandt bronze ved det tyske mesterskab i Balve, og repræsenterede Tyskland ved OL i London i 2008.Parret her indtjent mere end € 799.952,00 på konkurrencebanerne.

Cornet Obolensky er far til mere en 81 kårede sønner og 35 statspræmierede hopper.Alene i Tyskland er Cornet Obolensky far til mere end 288 afkom med sejre og placeringer i klasse S.Cornet Obolensky lå i 2015 nr. 3 på WBFSH´s rangliste.

Con Carazons mor er Verb.Pr.St. Pilopoly, hun har trods det heftige P blod x 2 et fantastisk interiør, som hun har givet videre til alle sine afkom.

Hun er halvsøster til den kårede hingst Chrysoberyll von Christiano.

Hendes første afkom Camrox, en hingst efter Cordobes I, blev i 2004 kåret i Westfalen og efterfølgende solgt til Rusland, hvor han har placeringer i op til 150cm.

Igen i 2013 leverede hun en kåret hingst efter Hirtenzauber, som er solgt til Hengststation Massener- Heide, han er 7 år og placeret i op til M-klasser.

Hun er desuden mor til:

  • Quincy efter Quicksilber som i Mexico er placeret i op til 140cm

  • Cooper von Coupe de Coeur placeret i op til S

  • St.Pr.St. Diary efter Diarado, som fik Hoppepræstationsprøve (Stutenleistungsprüfung) 7,90 og Løsspringning 8,5 og er placeret op til 140cm

Con Carazon er kåret i Mecklenburg og Oldenburg. Han blev udnævnt til Reservesieger i Mecklenburg og præmiehingst.

Con Carazon har fået bedækningstilladelse i 2018.


Far Cornet Obolensky

Cornet Obolensky er far til mere en 81 kårede sønner og 35 statspræmierede hopper.Alene i Tyskland er Cornet Obolensky far til mere end 288 afkom med sejre og placeringer i klasse S.Cornet Obolensky lå i 2015 nr. 3 på WBFSH´s rangliste.


Farfar Clinton

Clinton kombinerer de to store C-linjer i moderne Holsteiner avl: Det forsigtige C fra Cor de la Bryère og det kraftige C fra Capitol I. Clinton er avlet i Holstein, men solgt til Holland og først kåret i Belgisk Varmblod. Clinton blev nr. 4 til OL i Athen i 2004 og blev nr. 2 i det prestigefyldte Grand Prix i Aachen i 2005.


Fars farfar Corrado I

Corrado I

Corrado blev avlet i en tid hvor Lord, Capitol I og Cor de la Bryère var de mest berømte og brugte hingste. Ret hurtigt blev Corrado I set som en af Holsteins nye Treenighed, sammen med Cassini og Contender. Corrado kombinerer blodet fra de to store C'er: Capitol I og Cor de la Bryère og har en god dosis fuldblod igennem sin morlinje. Corrado I er ud af Holsteiner stamm 6879, som var meget moderne i 1950'erne.


Fars morfar Heartbreaker

Heartbreaker blev købt af Stutteri Nijhof i Holland, men først kåret i Belgisk Varmblod, hvor han senere blev ambassadør for. Heartbreaker blev kåret som "KWPN Horse of the year" i 2016. Heartbreaker var succesful på Grand Prix niveau og var placeret som nr. 12 på WBFSH-listen for springhingste i 2016.


Morfar Pilot

Pilot

Pilot var den yngste springhest, der nogensinde har eksisteret blandt tyske hingste, der blev millionær. Faktisk var Pilot den første hingst nogensinde, hvis afkom havde opnået en samlet præmiesum på DM1.000.000! Ved udgangen af 1999 havde afkom opnået en svimlende præmiesum på DM 6.250.000! Pilotens avlsindflydelse overstiger Westphaliens grænser. Han er repræsenteret i næsten alle tyske linjer. I 2005 blev han hædret med et monument foran det Westphaliske hestecenter i Münster-Handorf.


Mors farfar Pilatus

Pilatus

Pilatus blev nr. 2 ved sin kåring i 1967 og stod i 10 sæsoner i Tyskland før han var blev eksporteret til Holland. Her stod han i fem sæsoner. Pilatus kom tilbage til Westphalia i 1984. I Tyskland sikrede hans to sønner, Pilot og Polydor, hans plads i historien for de moderne varmblodede racer.


Mors morfar Polydor

Polydor

Polydors afkom er kendt og brugt i hele den vestlige verden på begge sider af Atlanten. Afkom har placeret sig i toppen af både nordamerikansk og europæisk ridesport.


Til
toppen