Stutteri Volstrup
Volstrups Casillas DVE 928

Colman
Carthago Z
Capitol I
Perra
Rosenquarz
Lord
Faukasien
Lucille SP
Lordship
Lord Calando
Vakanz
Carna
Corleone
Hula
Klik her for Volstrups Casillas komplette stamtræ

Volstrups Casillas DVE 928

Født:

2004

Stangmål:

168 cm

Race:

Holsteiner
Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram Optaget i DV Springhesteprogram Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram

Godkendt i:

DV Dansk Varmblod
,
OS Springpferdezuchtverband Oldenburg-International e.V.
,
HANN Hannoveraner Verband e.V.
,
OL Verband der Züchter des Oldenburger Pferdes e.V.
,
ZANG Zangersheide
,
ZW Landgestüts Zweibrücken
,
HOLST Verband der Züchter des Holsteiner Pferdes e. V.

Et stjerneskud på den europæiske avlsscene!

Volstrups Casillas er kåret i 7 avlsforbund: Dansk Varmblod, Holsten, Zangersheide, Rhein-Pfalz, Hannoveraner, Oldenburg og Oldenburg International.

Han er ud af en af Holstens betydligste hoppestammer 18A2. Casillas' far Colman har i en alder af 12 år avlet 10 kårede sønner og anses for en af de helt store stempelhingste i Europa. Casillas mor elitehoppen Lucille er mor til 2 kårede sønner og andre afkom som springer S. Længere ude i stamtræet finder vi de to kendte hingste Lordship og Corleone. Førstnævnte er en succesfuld avls- og konkurrencehingst i USA, og også Corleone har avlet mange succesfulde konkurrenceheste inden for både spring og dressur.

Volstrups Casillas vandt suverænt springdelen med 140,48 point ved 70-dages testen i Marbach i 2007. I dressur blev han nummer 3 med 120,36 point. I alt blev det en samlet 2. plads.

Casillas kvalificerede sig 2 gange til Bundeschampionatet. Derudover har han deltaget med succes på konkurrence banerne, hvor han har mange sejre og pladseringer internationalt til og med S! Sidst har han været under uddannelse af OL- rytteren Thomas Voss.

Volstrups Casillas blev kåret som præmiehingst i Herning 2007!

Med karakterne:

  • Type og form 9
  • Hoved hals 8
  • Skulder og manke 8
  • Overlinie og bagpart 9
  • Forlemmer 8
  • Baglemmmer 8
  • Skridt 7
  • Trav 7
  • Galop 9
  • Helhed 9

Casillas har i 2013 vundet sin første S-springning. 2 heste efter Casillas er udtaget til unghestechampionatet i Herning 2014. Volstrups Cairo og Syvhøjegårds Friends Forever.

75% af kårede hopper i Danmark er kåret i RDH med særdeles gode springegenskaber.

Afkom efter Volstrups går bl.a. military og springning.Farfar Carthago Z

Carthago var den mest af Capitol I's sønner der havde størt indflydelse på ridesporten. Ikke kun i Europa, men på verdensplan. Carthago har deltaget i flere store begivenheder verden over, bl.a. OL.


Fars farfar Capitol I

Selvom der altid har hersket forvirring omkring dens ophav, er man helt sikker på dens springevner. I Capitol I's hingstebedømmelse beskrives den bl.a. med "enorm springevne", hvilket han har arvet videre. Ved de olympiske lege i Sydney i 2000 blev han repræsenteret af tre heste, Carthago, Campione M og Cento. På Athens Games var han repræsenteret af fire: Cardento, Casita, Cento og Goliath. Frem til 2007 har hans afkom vundet over € 5,3 mio. Der er 34 af hans hingste sønner over hele verden og 25 i Holstein alene, og de har bevist fantastiske vidunder i sig selv.


Fars morfar Lord

Lord

Lord vandt Holsteiner kåringen i 1969 og er blevet beskrevet med bl.a. ekstraordinæere springegenskaber. Lord ses mest i hoppelinjerne og ikke så meget i hingstelinjerne. På trods af hans mange kårede sønner slog ingen rigtigt igennem. Hans mest berømte søn er Lord Calando. Lord har mere end 60 kårede sønner og hans afkom har tilsammen indbragt mere end €3 millioner.


Morfar Lordship

Lordship en hingst af enorm personlighed og karisma, der udviste ekstraordinære, gangarter for dressur, og springteknik. Faktisk udmærkede han sig i både dressur og springning. Han gik op til Prix St. Georges-niveau, og Grand Prix-niveauet i springning sidst i hans karriere.


Mors farfar Lord Calando I

Lord Calando

Navne som Lord, Cottage Son XX, Cor de la Brýere. I Lord Calando er der massere af fuldblod fra Cottage Son XX igennem sønnerne som Consul og Colombo og Lord's mor Viola.

Hans far Lord, havde 60 kårede sønner, hvor Lord Calando var den mest berømte.


Mors morfar Corleone

[an error occurred while processing this directive]

Til
toppen