Stutteri Volstrup
Volstrups Con Amore

Con Carazon
Cornet Obolensky
Clinton
Rabanna van Costersveld
Pilopoly
Pilot
Polydora
Volstrups Cartia
Calato Z
Capitol I
Vanessa III
Sidsel
Sidney
Perhaps Love XX
Klik her for Volstrups Con Amores komplette stamtræ

Volstrups Con Amore

Født:

2019

Stangmål:

føl

Race:

Dansk Varmblod

Lækkert hoppeføl født påsken 2019.


Far Con Carazon DVH 1282

Con Carazon

Con Carazon er kåret i Mecklenburg og Oldenburg. Han blev udnævnt til Reservesieger i Mecklenburg og præmiehingst.


Farfar Cornet Obolensky

Cornet Obolensky er far til mere en 81 kårede sønner og 35 statspræmierede hopper.Alene i Tyskland er Cornet Obolensky far til mere end 288 afkom med sejre og placeringer i klasse S.Cornet Obolensky lå i 2015 nr. 3 på WBFSH´s rangliste.


Fars farfar Clinton

Clinton kombinerer de to store C-linjer i moderne Holsteiner avl: Det forsigtige C fra Cor de la Bryère og det kraftige C fra Capitol I. Clinton er avlet i Holstein, men solgt til Holland og først kåret i Belgisk Varmblod. Clinton blev nr. 4 til OL i Athen i 2004 og blev nr. 2 i det prestigefyldte Grand Prix i Aachen i 2005.


Fars morfar Pilot

Pilot

Pilot var den yngste springhest, der nogensinde har eksisteret blandt tyske hingste, der blev millionær. Faktisk var Pilot den første hingst nogensinde, hvis afkom havde opnået en samlet præmiesum på DM1.000.000! Ved udgangen af 1999 havde afkom opnået en svimlende præmiesum på DM 6.250.000! Pilotens avlsindflydelse overstiger Westphaliens grænser. Han er repræsenteret i næsten alle tyske linjer. I 2005 blev han hædret med et monument foran det Westphaliske hestecenter i Münster-Handorf.


Morfar Calato Z DVE 664

Calato er bl.a. vinder af Dansk Mesterskab for Young Riders med Jennifer Fogh Pedersen i sadlen. Calato bl.a. far til den Europæiske Mester Cöster og Grand Prix hesten Index. I ridesporten verden over har Calato sat sine spor.


Mors farfar Capitol I

Selvom der altid har hersket forvirring omkring dens ophav, er man helt sikker på dens springevner. I Capitol I's hingstebedømmelse beskrives den bl.a. med "enorm springevne", hvilket han har arvet videre. Ved de olympiske lege i Sydney i 2000 blev han repræsenteret af tre heste, Carthago, Campione M og Cento. På Athens Games var han repræsenteret af fire: Cardento, Casita, Cento og Goliath. Frem til 2007 har hans afkom vundet over € 5,3 mio. Der er 34 af hans hingste sønner over hele verden og 25 i Holstein alene, og de har bevist fantastiske vidunder i sig selv.Til
toppen