Stutteri Volstrup
Concordia

Corlando
Cor de la Brýere
Rantzau XX
Quenotte
Thyra
Landgraf I
Odetta
Afrodite
Lavallo
Lord
Hedie
Angeliquei
Dyoko XX
Sussi
Klik her for Concordias komplette stamtræ

Concordia RDH

Født: 1996-2018 Stangmål: 168 cm

Concordia blev købt sammen med Lars Birkedal. Senere solgt til Norge.

Hun var fem år, og gik allerede baner op til 140 cm i uddannelse. Hun debuterede i 130 cm til Grand Prix i Arendal i samme år.

Concordia var springhest hos Stutteri Eken indtil hun blev 6 år. I løbet af denne periode, kvalificerede de sig i blandt andet til Breeders (130 cm).

Her efter tog Stein Endresen af uddannelse, og hesten stod på Stall Bergan i flere år. I denne periode fik hun flere placeringer i Belgien og Danmark, hun vandt og fik mange placeringer i 140 cm og startede flere 145 cm internationalt med meget gode resultater.

Hun er blevet redet i høje klasser af Andreas Helgstrand, Stein Endresen, Michael Kearins (bronze vinder ved EM for JR), Jon Fagerås og Karoline Gleditsch - med andre ord, en ridbar og blid hest, der giver alt til hendes rytter.

Concordia er RDH kåret, og modtog blandt andet 9 for brug af ryg under springing i og kapacitet i sin egnethedstest som 4 årrig. Hun har pr 12 januar 2014 en samlet spring indeks på 124. Den består af kapacitet på 134, galop på 131, teknik 129 og ridbarhed 147.

Concordia er i dag ejet af Stutteri Eken i Norge.Farfar Cor de la Bryère

Cor de la Bryère

Er en af de mest indflydelsesrige hingste i moderne varmblodsavl og efter datiden havde han et fantastisk stamtæ. "Corde" er født i Frankrig og den franske kåringskommite foreslog at han skulle være en vallak. Han er kendt som "Århundredets hingst" og præstation og avlsmæssigt er han kun overgået af Landgraf I.


Fars farfar Rantzau XX Z

Rantzau XX

Rantzau er ud af fuldblodsfamilie 23 og var i mange år den mest foretrukne hingst i dressur og spring i Frankrig. Som far til den store Cor de la Bryère og morfar til den kendte Baloubet du Rouet kan man nemt sige at Rantzau er stamfader til alt moderne spring- og dressursport i Europa.


Fars morfar Landgraf I

Landgraf I

Først var folk ikke særlig imponeret over Landgraf til at starte med, fordi at man ikke mente at fuldblodshingste var noget særligt, indtil han sprang over 2 meter flere gange. I 2007-2008 udgaven af bladet Monneron, var der en liste over top 75 hingste i verden. Landgraf I var én af de fire mest dominerende hingstelinjer, hvor han var far til hele fem hingste, hvoraf to var i top 10. Totalt har Landgraf afkom vundet over €4.5 million.


Morfar Lavallo DVE 312

Lavallo

Hingsten er i 1987 eksporteret til Tyskland, men der har i de efterfølgende år vret hjemkøbt sæd til Danmark. Hingsten døde i 1993. Far til kåret søn: Cavallo DH 433. Far til vinderen af unghestechampionatet 1990, Sacha RDS 6754. Far til La Vita Remmevad DH 3027 og La Sall RDH 3498 m/opdrættermedalje i guld. Pr. 1.12.1997 far til 8 A-heste i dressur og 10 A-heste i springning. Udnævnt til elitehingst i 1995.


Mors farfar Lord

Lord

Lord vandt Holsteiner kåringen i 1969 og er blevet beskrevet med bl.a. ekstraordinæere springegenskaber. Lord ses mest i hoppelinjerne og ikke så meget i hingstelinjerne. På trods af hans mange kårede sønner slog ingen rigtigt igennem. Hans mest berømte søn er Lord Calando. Lord har mere end 60 kårede sønner og hans afkom har tilsammen indbragt mere end €3 millioner.


Mors morfar Dyoko XX DH 103

Dyoko XX er engelsk fuldblod og er født i Irland. Født i 1951 og kåret i DV i 1962.


Til
toppen