Stutteri Volstrup
Linette

Leonardo II
Lord
Ladykiller XX
Viola
Felicia
Farnese
Varna
Line
Luxemburg
Lukas
Delana
Abbi
Atlantic
Fokkina
Klik her for Linettes komplette stamtræ

Linette RDH

Født: 1986 Stangmål: 162 cm

Linette vores gamle avlshoppe, er mor til bl.a. vores ERDS Cirkeline.


Far Leonardo II DVE 319

Leonardo II DVE 319


Farfar Lord

Lord

Lord vandt Holsteiner kåringen i 1969 og er blevet beskrevet med bl.a. ekstraordinæere springegenskaber. Lord ses mest i hoppelinjerne og ikke så meget i hingstelinjerne. På trods af hans mange kårede sønner slog ingen rigtigt igennem. Hans mest berømte søn er Lord Calando. Lord har mere end 60 kårede sønner og hans afkom har tilsammen indbragt mere end €3 millioner.


Fars farfar Ladykiller XX

Ladykiller XX

Engelsk varmblod og født i England, hvor han først var væddeløbshest. Det blev han dog ikke berømt på og blev derfor solgt til Tyskland for at forædle de tyske Holsteiner heste. Som væddeløbshest var han ikke den største og heldigvis vejede han et halvt kilo mere end minimumskravet for en fuldblodshingst kunne være en del af det tyske avlsprogram. Før hans død i 1979, stod han far til 35 kårede hingste inklusive "De Holstenske tvillinge grundsøjler" Lord og Landgraf I.


Fars morfar Farnese

Farnese

Farnese blev berømt for denne ekstravagante trav, og blev brugt som en demonstration hingst af Holsteiner Verband - udover bevægelsen, blev linjen kendt for sin store substans og god kropsbygning. Farneses søn Farmer var på 1984 tyske olympiske spring team med Franke Sloothaak.


Morfar Luxemburg DH 257

Luxemburg DH 257

Luxemburg kom til Danmark i 1976. Luxemburg var A-hest i dressur. Luxemburg døde i 1986.


Mors farfar Lukas

Lukas

Den mest berømte søn af Lugano I, som blev brugt til at forme nutidens Hannoveranerhingste. Lukas er far til mange succesfulde heste.


Mors morfar Atlantic DVE 159

Atlantic DH 159

Atlantic blev importeret fra Tyskland af N.P. Andersen og Poul Nielsen. Ved kåringen i 1968 var han skadet, men i 1969 stod Atlantic fløj foran Ergo og dressurhingsten Velten-Sohn. Atlantic opstaldes hos N.P. Andersen og bedækkede til sin dødsdag i 1987 omkring 2000 hopper. Han hædredes med DV's guldmedalje i 1987. Afkom efter Atlantic er primært springheste og var eftertragtede af rytterne. Hingstestationen blev i øvrigt opkaldt efter denne succesrige hingst - Stutteri Atlantic.


Til
toppen