Stutteri Volstrup
Cirkeline

Corlando
Cor de la Brýere
Rantzau XX
Quenotte
Thyra
Landgraf I
Odetta
Linette
Leonardo II
Lord
Felica
Line
Luxemburg
Abbi
Klik her for Cirkelines komplette stamtræ

Cirkeline ERDS

Født:

1994

Stangmål:

163 cm

Race:

Dansk Varmblod
Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram Optaget i DV Springhesteprogram Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram

Avl med resultat

Cirkeline er tidligere elitehoppe og leverer nu enestående resultater i avlen.

Således er hun mor til S-hesten i springning Volstrups Casey, A-hesten i springning Volstrups Cody samt B-hestene i springning Volstrups Costeau og Volstrups Charline. En hoppe med særdeles god teknik og virkelig stor kapacitet - et lovende emne for sport på højeste niveau.

Cirkeline blev i januar 2019 hædret med titlen "Hoppen af Toppen" af Dansk Varmblod region 7, for hoppen med flest elitehoppepoint!

Læs mere om det her.Farfar Cor de la Bryère

Cor de la Bryère

Er en af de mest indflydelsesrige hingste i moderne varmblodsavl og efter datiden havde han et fantastisk stamtæ. "Corde" er født i Frankrig og den franske kåringskommite foreslog at han skulle være en vallak. Han er kendt som "Århundredets hingst" og præstation og avlsmæssigt er han kun overgået af Landgraf I.


Fars farfar Rantzau XX

Rantzau XX

Rantzau er ud af fuldblodsfamilie 23 og var i mange år den mest foretrukne hingst i dressur og spring i Frankrig. Som far til den store Cor de la Bryère og morfar til den kendte Baloubet du Rouet kan man nemt sige at Rantzau er stamfader til alt moderne spring- og dressursport i Europa.


Fars morfar Landgraf I

Landgraf I

Først var folk ikke særlig imponeret over Landgraf til at starte med, fordi at man ikke mente at fuldblodshingste var noget særligt, indtil han sprang over 2 meter flere gange. I 2007-2008 udgaven af bladet Monneron, var der en liste over top 75 hingste i verden. Landgraf I var én af de fire mest dominerende hingstelinjer, hvor han var far til hele fem hingste, hvoraf to var i top 10. Totalt har Landgraf afkom vundet over €4.5 million.


Morfar Leonardo II DVE 319

Leonardo II DVE 319


Mors farfar Lord

Lord

Lord vandt Holsteiner kåringen i 1969 og er blevet beskrevet med bl.a. ekstraordinæere springegenskaber. Lord ses mest i hoppelinjerne og ikke så meget i hingstelinjerne. På trods af hans mange kårede sønner slog ingen rigtigt igennem. Hans mest berømte søn er Lord Calando. Lord har mere end 60 kårede sønner og hans afkom har tilsammen indbragt mere end €3 millioner.


Mors morfar Luxemburg DH 257

Luxemburg DH 257

Luxemburg kom til Danmark i 1976. Luxemburg var A-hest i dressur. Luxemburg døde i 1986.


Til
toppen