Stutteri Volstrup
Volstrups Ztarboy

Zirocco Blue
Mr. Blue
Couperus
Acarla
Licorne des Forets
Voltaire
Gekas des Forets
Volstrups Colline
Colman
Carthago
Rosenquarz
Volstrups Charline
Churchill
Cirkeline
Klik her for Volstrup Ztarboy komplette stamtræ

Volstrups Ztarboy

Født:

2017

Stangmål:

163

Race:

Dansk Varmblod
Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram Optaget i DV Springhesteprogram Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram

Er en hest med megen gå på mod. Han springer særdeles rationelt, med stort mod og kapacitet. Mor var finaledeltager ved unghestechampionatet i Herning. Samt ved 4 års championatet ved JBK.

Mormor er A hest og mors mormor, Cirkeline, blev i 2019 hædret med titlen "Hoppen på toppen", som går til den hoppe med flest elitepoint i region 7.


Far Zirocco Blue

Zirocco Blue

Zirocco Blue vandt VHO Trophy i Den Bosch i 2012 med Jur Vrieling i sadlen. I 2013 opnåede parret en 3. plads i KNHS/KWPN´s 1.50m. finaleklasse i Den Bosch.

Parret har i mange år været en del af det hollandske landshold, hvor de har været med til at sikre Holland sejre og topplaceringer i både mesterskaber, Nation Cups og World Cups.

Ved EM i Aachen i 2015 blev det til guld i holdfinalen, og en individuel 5. plads. Samme år blev det for parret til en 10. plads i World Cup finalen i Las Vegas.


Farfar Mr. Blue

Mr. Blue

Mr. Blue blev først kåret i 1997, da var han allerede super aktuel i de internationale klasser. Mr. Blue blev opereret i halsrøret før han skulle til kåring, så dette blev udsat på ubestemt tid. Han blev tildelt Keur i 2010 og Preferent i 2016. Vel og mærke efter hans død i 2006.

Allerede i 1996 viste han sig i toppen sammen med Bert Romp. Parret blev nr. 2 til Grand Prix i Zuidlaren, Maastricht, Amsterdam, Geesteren og Eindhoven, samt de blev nr. 2 til Nations Cup i Rotterdam. Og i 1997 blev de nr. 2 til European Championship i Mannheim, blev nr. 1 i Grand Prix i Berlin, nr. 1 i Nations Cup i Aachen, vandt Masters i Stuttgart. I 1998 vandt de GPW i Paris Bercy nr. 2 til World Cup i Helsinki i 1998.

I 1998 blev han solgt til USA og under Elisa Haas vandt de Amsterdam Grand Prix og i 2002 red Mr. Blue Katie Monahan-Prudent til sejr i Nations Cup i Rom.

Han har haft mange succesfulde afkom, blandt andet Plot Blue (morfar Pilot), som red Marcus Ehning til sejr i World Cup i Geneve i 2010.


Fars farfar Couperus

Couperus

Efter kun at have produceret 24 føl i Holland, blev han sendt til Indonesien. Her producerede han kun få føl.


Fars morfar Voltaire

Voltaire

Som 13 årig blev Voltaire skadet til CHIO i Aachen. Han havde Voltaire allerede bevist sit værd som international springhest af top kaliber og blev pensioneret til avlshingst.

Han havde allerede stået hingst til flere fantastiske afkom. Blandt andet Farmer, som blev en af Hollands mest succesfulde avlshingste er far til Lowina, som gik OL for Holland. Kingston gik dressur i Grand Prix klasser.

En af hans sønner, som er meget kendt i Nordeuropa er hingsten Concorde. Da Concorde blev kåret i KWPN i 2004, var han den yngste hingst der fik prædikatet Preferent og han havde allerede over 30 kårede sønner. Concorde var også en af de første KWPN der blev godkendt i Holstein.Mors farfar Carthago

Carthago var den mest af Capitol I's sønner der havde størt indflydelse på ridesporten. Ikke kun i Europa, men på verdensplan. Carthago har deltaget i flere store begivenheder verden over, bl.a. OL.Til
toppen