Stutteri Volstrup
Volstrups Cassano

Catch
Colman
Carthago Z
Rosenquarz
Pia LH
Calido I
Inschy
Volstrups Corona
Churchill
Cicero
Ziska
Volstrups Cartia
Calato Z
Sidsel
Klik her for Volstrup Cassanos komplette stamtræ

Volstrups Cassano

Født:

2022

Stangmål:

Vokser

Race:

Dansk Varmblod
Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram Optaget i DV Springhesteprogram Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram

Godkendt i: Udtaget til forbesigtigelse

Volstrups Cassano imponerede dommerne ved forbesigtigelse på Vilhelmsborg og fik dermed en billet til Dansk Varmblods Hingstekåring i 2023!

Alle hopperne på morens side og enkelte hingste har stået i vores stald. Volstrups Cassanos mor, Volstrups Corona, er også mor til Volstrups Cash.

Vi glæder os til at fremvise ham til Dansk Varmblods Hingstekåring 2023!


Far Catch

Catch

Catch er født i 2013 og er derfor relativt ung. Catch starter internationale klasser op til 150 cm og blev bl.a. placeret på en 3. plads i CSI2* 145cm klasse i 2022. Catch er en meget intelligent og forsigtig hingst.Fars farfar Carthago Z

Carthago var den mest af Capitol I's sønner der havde størt indflydelse på ridesporten. Ikke kun i Europa, men på verdensplan. Carthago har deltaget i flere store begivenheder verden over, bl.a. OL.


Fars morfar Calido I

Calido I

Calido I er efter Cantus og har Coriander til morfar. Calido I er far til 72 kårede sønner og 293 afkom har startet klasser på A niveau eller derover. Calido I vandt selv mange klasser og i 1996 vandt han hele 22 klasser! Hans afkom Coupe de Coeur vandt det Tyske Mesterskab i 2006 og 2007 under René Tebbel og afkommet California red OL i 2008 under Taizo Sugitani.Mors farfar Cicero

Cicero

Reserve fløjhingst til kåring i Neumunster i 1984. Far til en Elmshorn fløjhoppe.


Mors morfar Calato Z DVE 664

Calato er bl.a. vinder af Dansk Mesterskab for Young Riders med Jennifer Fogh Pedersen i sadlen. Calato bl.a. far til den Europæiske Mester Cöster og Grand Prix hesten Index. I ridesporten verden over har Calato sat sine spor.


Til
toppen