Stutteri Volstrup
Volstrups Casey

Calato Z
Capitol I
Capitano
Folia
Vanessa III
Landgraf I
Renaissance
Cirkeline
Corlando
Cor de la Bryère
Thyra
Linette
Leonardo II
Line
Klik her for Volstrups Caseys komplette stamtræ

Volstrups Casey

Født:

1999

Stangmål:

165 cm

Race:

Dansk Varmblod

S-HEST under Linnea Ericsson-Carey. Flere internationale sejre og placeringer. Bedste DV-hest ved 6-års championatet med 9,2 i stilkarakter.

Har fået opdrættermedalje i bronze.

Vallak efter Cirkeline, som har avlet mange gode heste til Stutteri Volstrup. Helbror til Volstrups Caliro.

Tidligere ejet af Kenneth Ernst, og redet af Linnea Ericsson-Carey, som solgte hesten til den italienske toprytter Matteo Samana. Senere redet af den belgiske toprytter Ignace Philips.

Nu befinder Volstrups Casey sig i Sydamerika.


Far Calato Z DVE 664

Calato er bl.a. vinder af Dansk Mesterskab for Young Riders med Jennifer Fogh Pedersen i sadlen. Calato bl.a. far til den Europæiske Mester Cöster og Grand Prix hesten Index. I ridesporten verden over har Calato sat sine spor.


Farfar Capitol I

Selvom der altid har hersket forvirring omkring dens ophav, er man helt sikker på dens springevner. I Capitol I's hingstebedømmelse beskrives den bl.a. med "enorm springevne", hvilket han har arvet videre. Ved de olympiske lege i Sydney i 2000 blev han repræsenteret af tre heste, Carthago, Campione M og Cento. På Athens Games var han repræsenteret af fire: Cardento, Casita, Cento og Goliath. Frem til 2007 har hans afkom vundet over € 5,3 mio. Der er 34 af hans hingste sønner over hele verden og 25 i Holstein alene, og de har bevist fantastiske vidunder i sig selv.


Fars farfar Capitano

Capitano

En hingst med god bevægelse og som har arvet sin fars, Corporal, uforstyrrede temperament. Han var god under sadlen og var en imponerende afslappet springhest.


Fars morfar Landgraf I

Landgraf I

Først var folk ikke særlig imponeret over Landgraf til at starte med, fordi at man ikke mente at fuldblodshingste var noget særligt, indtil han sprang over 2 meter flere gange. I 2007-2008 udgaven af bladet Monneron, var der en liste over top 75 hingste i verden. Landgraf I var én af de fire mest dominerende hingstelinjer, hvor han var far til hele fem hingste, hvoraf to var i top 10. Totalt har Landgraf afkom vundet over €4.5 million.Mors farfar Cor de la Bryère

Cor de la Bryère

Er en af de mest indflydelsesrige hingste i moderne varmblodsavl og efter datiden havde han et fantastisk stamtæ. "Corde" er født i Frankrig og den franske kåringskommite foreslog at han skulle være en vallak. Han er kendt som "Århundredets hingst" og præstation og avlsmæssigt er han kun overgået af Landgraf I.


Mors morfar Leonardo II DVE 319

Leonardo II DVE 319


Til
toppen