Stutteri Volstrup
Volstrups Cita

Volstrups Casillas
Colman
Carthago
Rosenquarz
Lucille
Lordship
Carna
Volstrups Cartia
Calato Z
Capitol I
Vanessa III
Sidsel
Sidney
Perhaps Love XX
Klik her for Volstrups Citas komplette stamtræ

Volstrups Cita RDH

Født:

2012

Stangmål:

167 cm

Race:

Dansk Varmblod
Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram Optaget i DV Springhesteprogram Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram

Volstrups Cita blev nummer to i finalen, og fik ærespræmie, til Eliteskuet på Vilhelmsborg den 31. august 2014!

Cita blev fløjhoppe ved 2 års skuet i Hjallerup 2014. Hun er sortskimlet. Hun er ud af en stærk hoppestamme. Har to andre søstre, der ligeledes blev fløjhopper ved 2 årsskuet. Hun er søster til moderen til avlshingsten Volstrups Cash.

Springer med stort overskud og kapacitat.

Volstrups Cita er i dag ejet af Maigaarden og reddet af Mathilde Skjøtt.
Fars farfar Carthago Z

Carthago var den mest af Capitol I's sønner der havde størt indflydelse på ridesporten. Ikke kun i Europa, men på verdensplan. Carthago har deltaget i flere store begivenheder verden over, bl.a. OL.


Fars morfar Lordship

Lordship en hingst af enorm personlighed og karisma, der udviste ekstraordinære, gangarter for dressur, og springteknik. Faktisk udmærkede han sig i både dressur og springning. Han gik op til Prix St. Georges-niveau, og Grand Prix-niveauet i springning sidst i hans karriere.


Morfar Calato Z DVE 664

Calato er bl.a. vinder af Dansk Mesterskab for Young Riders med Jennifer Fogh Pedersen i sadlen. Calato bl.a. far til den Europæiske Mester Cöster og Grand Prix hesten Index. I ridesporten verden over har Calato sat sine spor.


Mors farfar Capitol I

Selvom der altid har hersket forvirring omkring dens ophav, er man helt sikker på dens springevner. I Capitol I's hingstebedømmelse beskrives den bl.a. med "enorm springevne", hvilket han har arvet videre. Ved de olympiske lege i Sydney i 2000 blev han repræsenteret af tre heste, Carthago, Campione M og Cento. På Athens Games var han repræsenteret af fire: Cardento, Casita, Cento og Goliath. Frem til 2007 har hans afkom vundet over € 5,3 mio. Der er 34 af hans hingste sønner over hele verden og 25 i Holstein alene, og de har bevist fantastiske vidunder i sig selv.Til
toppen