Stutteri Volstrup
Volstrups Cody

Carloz DZ
Cantus
Caletto I
Monoline
Varica
Lavallo
Para
Cirkeline
Corlando
Cor de la Bryére
Thyra
Linette
Leonardo II
Line
Klik her for Volstrup Cody komplette stamtræ

Volstrups Cody

Født:

2006

Stangmål:

165 cm

Race:

Dansk Varmblod

Storrammet hest af international karakter.

Uddannet af Mille Bisgaard, som efter stor succes solgte til den svenske toprytter Alexander Zettermann, som tog Cody til et nyt niveau. Cody blev elitehest på begge sider af Atlanten.

Douglas Lindelöw tog Cody til tops i Skandinavien og nu tager Ralf Prekel Cody til tops i Tyskland. På én måned har Ralf og Cody vundet to S* Grand Prix og en anden plads i en MB2*.

Nuærende rytter er Douglas Lindelöw. Douglas og Cody startede deres ridt ud med at deltage i World Cup i Herning 2017 og endte på en 8. plads i CSI*3 140cm finalen.

Tidligere ryttere

Ejet og redet af Mille Bisgaard, som senere solgte Cody til Alexander Zetterman. Efter en konkurs blev han redet af den svenske toprytter Douglas Lindelöw.

Nu ejet og redet af Ralf Prekel, som har succes.


Far Carlos DZ

Carlos DZ er kåret i flere avlsforbund og har gået store internationale klasser rundt om i Europa.


Farfar Cantus

Cantus

Cantus er nummer 1 på springindekset i Holstenerforbundet. Cantus er et af de varmeste og mest succesrige navne i Europa. Cantus er far til 11 kårede sønner og har givet et utal af afkom, der har placeret sig i mange World Cup stævner i hele verden. Her nævnes blot nogle af de kendeste: Calvaro–Candaletto–Calido–Come On–Cascavelle. Cantus afkom er kendt for stor kapacitet i sport samt meget stor ridelighed. Desuden er Cantus en holstener, der nedarver dressurbevægelser. Cantus er desværre død, men hans afkom er i dag noget af det allermest efterspurgte i verden. Cantus’ far Caletto I ligger nummer to på indekslisten. Af de ældre hingste er han en af de mest kendte og betydningsfulde sønner af Cor de la Bryere. I 2004 havde Cantus afkom vundet tilsammen €1.4 millioner.


Fars farfar Caletto I

Caletto I

Caletto I var den første af i alt fire helbrødre: Caletto I, Caletto II, Caletto III og Caletto IV. Dog blev den sidste Caletto ikke stillet til kåring. Efter at blive sparket i skridtet til slut i hans tredje avlssæson og blev steril i lang tid efterfølgende, blev hans solgt til toprytteren Michael Rüping, som sammen vandt over DM 100.000 og også fik bronze som hold ved Europæisk Mesterskab i 1983. I 1985 var Caletto I den mest succesfulde tyske Nations Cup hest. Man mente at hans tid som avlshingst bestemt var ovre, efter uheldet, men så omkom Caletto II i en ulykke. Holstener forbundet kontaktede Michael Rüping og overbeviste ham om at afprøve Caletto I igen. Efter en pause på fem år producerede han igen sæd og han begyndte igen at agere avlshingst i 1986.


Fars morfar Lavallo DVE 312

Lavallo

Hingsten er i 1987 eksporteret til Tyskland, men der har i de efterfølgende år vret hjemkøbt sæd til Danmark. Hingsten døde i 1993. Far til kåret søn: Cavallo DH 433. Far til vinderen af unghestechampionatet 1990, Sacha RDS 6754. Far til La Vita Remmevad DH 3027 og La Sall RDH 3498 m/opdrættermedalje i guld. Pr. 1.12.1997 far til 8 A-heste i dressur og 10 A-heste i springning. Udnævnt til elitehingst i 1995.Mors farfar Cor de la Bryère

Cor de la Bryère

Er en af de mest indflydelsesrige hingste i moderne varmblodsavl og efter datiden havde han et fantastisk stamtæ. "Corde" er født i Frankrig og den franske kåringskommite foreslog at han skulle være en vallak. Han er kendt som "Århundredets hingst" og præstation og avlsmæssigt er han kun overgået af Landgraf I.


Mors morfar Leonardo II DVE 319

Leonardo II DVE 319


Til
toppen