Stutteri Volstrup
Gadgaards Convoy DVH 1398

Volstrups Cash
Volstrups Casillas
Colman
Lucille
Volstrups Corona
Churchill
Volstrups Cartia
Carisma Royal DM
Godsend du Reverdy
Quidam de Revel
Vendue de la Lande
Crooked Dance
Royal Mi Lord Sønderskov
Rebus Sønderskov
Klik her for Convoys komplette stamtræ

Gadgaards ConvoyDVH 1398

Født:

2018

Stangmål:

170 cm

Race:

Dansk Varmblod
Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram Optaget i DV Springhesteprogram Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram

Godkendt i:

DV Dansk Varmblod

WFFS negative WFFS non carrier WFFS negative

Godkendt til afprøvning 2021!

Lækker, velformet og storspringende hingst efter Volstrups Cash.

Gadgaards Convoy er født ind i springhesteprogrammet, da både mor og far er af ekstraordinær kvalitet.

Til lineær bedømmelse fik Gadgaards Convoy karakterene 8.5 i spring og 8 i teknik!

Ingen bemærkninger til stald, god ridelighed og gålyst, rummelig galop med god bæring og balance - og så kan han springe!

Faren Volstrups Cash er gennemavlet af Stutteri Volstrup, som selv har haft langt de fleste hingste og Volstrups Cash er femte generation på Stutteriet. Afkom efter Churchill, Colman og Volstrups Casillas gør sig stadig gældende i international og dansk springsport. Sammen med rytter Martin Mose Knudsen deltager Volstrups Cash på Danmarks A-landshold.

Morfaren Godsend de Reverdy har vundet DM og har gjort sig bemærket med pæne placeringer i internationale World Cup stævner, bl.a. World Cup Verona, Grand Prix Stockholm, Grand Prix Falsterbo, Grand Prix Strömsholm og Grand Prix Valkenswaard. I 2007 var han placeret i Championat von Leipzig, ved CSIO i København, CSIO i Drammen, vandt Grand Prix i Odense og ved julestævnet Olympia i London vandt han en 160 cm-klasse. Også i 2008-2012 har hingsten haft store sejre i blandt andet CSIO Falsterbo, CSI Helsinki og CSI Stuttgart.

Moren Carisma Royal DM er kåret i RDH med 9 i spring og hun har konkurreret på 130 niveau. Hun er desuden mor til flere afkom, bl.a. RDH hoppen Fredendals Cayenne (e. Favorit Ask) og Gadgaards Higgins (e. Hickstead White) som blev solgt på WorldCup Auction.

Mormoren Crooked Dance ERDS har leveret en perlerække af sportsheste, bl.a. den kårede hingst og A-hest Assendruplunds Cayman DVH 890 (e. Cajus), 150 cm A-hest Happy Dance RDH (e. Chablis) og B-hest og CIC1* Step Dance (e. Chablis), samt elitehoppen Crooked Dance (e. Royal Mi Lord Sønderskov).


Morfar Godsend de Reverdy DVH 853

Godsend de Reverdy

Godsend du Reverdy har i en årrække stadfæstet sit navn i dansk springsport ved at vinde DM i 2003 med Thomas Velin, men også internationalt har Godsend du Reverdy gjort sin entré med placeringer i internationale World Cup-springninger.

I 2006 var han således placeret i følgende klasser: World Cup Verona, Grand Prix Stockholm, Grand Prix Falsterbo, Grand Prix Strömsholm og Grand Prix Valkenswaard. I 2007 var han placeret i Championat von Leipzig, ved CSIO i København, CSIO i Drammen, vandt Grand Prix i Odense og ved julestævnet Olympia i London vandt han en 160 cm-klasse. Også i 2008-2012 har hingsten haft store sejre i blandt andet CSIO Falsterbo, CSI Helsinki og CSI Stuttgart.


Mors farfar Quidam de Revel DVE 516

Quidam de Revel

Quidam de Revels store avlsmæssige gennemslagskraft blev markant demonstreret ved WEG i Jerez i Spanien, hvor han var suverænt stærkest repræsenteret med ikke mindre end hele ti afkom. Han er desuden far til 48 CSI-vindere, og er i Tyskland repræsenteret med mere end 80 afkom, der konkurrerer på S-niveau. Quidam de Revel ligger som nr. 10 på verdensranglisten i 2014. Han er far til adskillige kårede hingste, og med flere end 30 alene i Tyskland, har Quidam de Revel formået at danne sin helt egen hingstelinje i flere forbund rundt omkring i Europa. Tænk blot på tophingste som: Quite Easy I, Quidam’s Rubin, Quinar og Quite Capitol.


Mors morfar Royal Mi Lord Sønderskov DH 471

Royal mi Lord Sønderskov er efter Royal Z I med Limelight til morfar.


Til
toppen