Stutteri Volstrup
Volstrups Cashia

Volstrups Cash
Volstrups Casillas
Colman
Lucille
Volstrups Corona
Churchill
Volstrups Cartia
Clara
Casir Ask
Cor de la Bryère
Birte II
Lira
Raimondo
Line
Klik her for Cashias komplette stamtræ

Volstrups Cashia

Sælgers kommentarer

Født: 2016 Stangmål: føl
Pris: SOLGT

Født ind i springhesteprogrammet

Faren Volstrups Cash er velkendt i den danske hesteverden.

Moderen Clara har også avlet CIBON / CHURCHILL, deltog ved UVM FOR 6 ÅRS. Dertil blev han solgt på auktionen i Herning, som dyreste dressurhest. Ligeledes har hun bla avlet en RDH hoppe, og flere afkom, der er solgt til Norge.

Cashia har en rigtig spændende afstamning!


Morfar Casir Ask DVE 497

Casir Ask

I Sporten har Casir Ask flere afkom der gør sig gældende. Caput, Broholms Apollo, Lacome Ask, Lundgårdens Cashmear, Alera, Christopher Ask, Hygum's Isopaya, Celebration F. Damgaard, Capri Sun og Cousteau for blot at nævne nogle af dem. Og i Sverige har hesten Caral vundet bronze ved indendørs svensk mesterskab, samt blevet placeret som nummer 7 i World Cup-kvalifikationen i Göteborg. I danmark er der i 2015 registret 3 S-heste, 14 A-heste og 34 B-heste i springning samt 1 A-hest og 5 B-heste i dressur efter Casir Ask.


Mors farfar Cor de la Bryère

Cor de la Bryère

Er en af de mest indflydelsesrige hingste i moderne varmblodsavl og efter datiden havde han et fantastisk stamtæ. "Corde" er født i Frankrig og den franske kåringskommite foreslog at han skulle være en vallak. Han er kendt som "Århundredets hingst" og præstation og avlsmæssigt er han kun overgået af Landgraf I.


Mors morfar Raimondo DVE 224

Raimondo DVE 224

Er købt i Holstein og bragt til Danmark. Fik elitestatus i 1995.


Til
toppen