Stutteri Volstrup

Bækgaarden Horse Festival 2018

Støvet har nu lagt sig efter Bækgaarden Horse Festival , som løb af stablen er i uge 28. Det store stævne bød på spænding lige til det sidste!

I alt deltog 7 Volstrupheste, hvor vi selv havde Volstrups Cash med. Se listen her nedenfor.

Volstrup Cash med Team Knudsen efter en vellykket fejlfri runde

Derudover deltog ikke mindre end 21 afkom efter en Volstruphingst! Se listen her nedenfor!

Udover de nævnte er der to afkom, hvor vi har haft både morfar og farfar:

Begge heste havde nogle fantastisk flotte 0 runder og placeringer. Bl.a. havde Cor, med Sofie Jessen, redet sig ind på en fantastisk flot 2. plads i MA1* 135cm - stort tillykke!

Volstrups Celtic, redet af Rikke Kristensen, havde nogle ærgerlige fejl og blev placeret som nummer 15 i Stutteri Alfarvad Youngster Tour 120/125/130 A.

Volstrups Chestnut toppede om torsdagen, hvor han red sig ind på flot 7. plads i M2* 130cm sammen med sin norske rytter, Iselin Andersen.

Volstrup Cash med Team Knudsen efter endnu en vellykket fejlfri runde

Om søndagen var der Grand Prix S2* på hele 150cm! Der deltog både Volstrups Christobal og Volstrups Cash. Volstrups Christobal havde en ærgerlig rullebom og kom desværre lidt for skarpt ind på et spring som desværre gav et stop og i sidste ende en tidsfejl, men dælme den kunne springe.

Volstrups Cash blev placeret som nummer 7. Lavede en kanon hovedrunde og fik desværre en bom i omspringningen, hvilket betød at han kom lige udenfor placering.

I samme klasse var det kendte Churchill afkom Conchillo, redet af Stine Cassøe, som efter en flot fejlfri hovedrunde, desværre rev to bomme ned i omspringningen.

S2* Grand Prix 150cm hovedrunde

Om fredagen gik Volstrups Cash S1* 145cm klassen, hvor han blev placeret på en flot 9. plads. I samme klasse blev Conchillo placeret som nummer 14.

S1* Grand Prix 145cm

For første gang havde Volstrups Cash tre afkom til samme stævne som ham selv. Hvedholms Cashew, redet af Veronika Gylthe, og Bisgaard's Jiu Jitsu, redet af Dennis Nielsen, red fejlfrie runder i LA1* og LA2*, hhv. 115cm og 120cm.

Et utroligt spændende stævne med en masse flot spring. Vi glæder os allerede til næste år!