Stutteri Volstrup
Volstrups Cashew
Klik her for Cashews komplette stamtræ

Volstrups Cashew

Sælgers kommentarer

Født:

2017

Stangmål:

165

Pris:

SOLGT
Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram Optaget i DV Springhesteprogram Optaget i Dansk Varmblod Springhesteprogram

Cashew er født ind i springhesteprogrammet.

Cashew er ud af en særdeles spændende præstationsafstamning, hvor Cirkeline i den grad har præget alle sine afkom. De er modige, forsigtige og har alle gjort det fantastisk på springbanerne.

Moren er den legendariske Cirkeline, som i 2019 vandt titlen som "Hoppen på Toppen". Titlen bliver givet til den hoppe, der har flest elitepoint.

Flere af Cirkelines afkom har vundet championater. Ud af flere S-heste, har en placeringer i 5 stjernet spring.Mors farfar Cor de la Bryère

Cor de la Bryère

Er en af de mest indflydelsesrige hingste i moderne varmblodsavl og efter datiden havde han et fantastisk stamtæ. "Corde" er født i Frankrig og den franske kåringskommite foreslog at han skulle være en vallak. Han er kendt som "Århundredets hingst" og præstation og avlsmæssigt er han kun overgået af Landgraf I.


Mors morfar Calato Z DVE 664

Calato er bl.a. vinder af Dansk Mesterskab for Young Riders med Jennifer Fogh Pedersen i sadlen. Calato bl.a. far til den Europæiske Mester Cöster og Grand Prix hesten Index. I ridesporten verden over har Calato sat sine spor.


Til
toppen